ANNONS

Hösthoroskop 2014- Oxen (oktober, november, december)

/

Oktober

Oktober månad är förmörkelsemånad. Förmörkelsers uppgift är att sätta fart där rörelse har stagnerat. I Oxens fall är det spirituella och mycket personliga livsområdet samt ditt kärleks-och partnerskapsområde som kommer att hamna under förmörkelsernas lupp.

Månförmörkelsen den 8 oktober äger rum i ditt tolfte hus. Här finner man såväl andliga frågor och ställningstaganden som händelser, minnen och upplevelser som påverkar en och som man kanske helst håller för sig själv. Det tolfte huset är där man drar sig undan och baddar sina sår och man gör det helst i skymundan från världen. Det finns en koppling mellan månen och Uranus, din karriärplanet, vilket antyder att vad det än är du grubblar över i hemlighet, hör samman med din karriär. Detta kan utspelas sig på olika sätt. Allt ifrån att du får helt nya omständigheter att anpassa dig till på arbetet till att dina personliga, inre, resor ger dig en ny syn på din karriär och ditt arbete.

Solförmörkelsen den 23 oktober påverkar ditt sjunde hus där man hittar seriösa kärleksrelationer, äktenskap och partnerskap inom affärer och företagande. Ett affärssamarbete eller en kärleksrelation kan utsättas för ett test som blir avgörande. Om du och din partner har haft en god relation har du inget att oroa dig för men om där har funnits saker dolda under ytan, är det mycket möjligt att sanningen kikar fram. Det kan komma helt oväntat och kanske till och med chocka dig men i slutändan är det bättre att få reda på sanningen än att leva i okunskap. Solen styr över ditt hem och din familj. Åsikter och drama inom familjen eller med föräldrar kan också blossa upp.

Om du känner att din hälsa inte är på topp, använda dig då av avgiftning och psykologiska tekniker som EFT och hypnos för att återställa energibalansen i kroppen.

Merkurius som styr avtal och kontrakt backar under i stort sett hela månaden. Undvik att skriva viktiga avtal och dokument tills i november. Likaså bör du helst skjuta upp dyra inköp tills oktober är över också. Merkurius styr din ekonomi och du vill ha honom med dig vid förhandlingsbordet eller när du är beredd att ta fram ditt kreditkort.

November

Solen befinner sig i ditt sjunde hus och aktiverar allt vad kärlek heter. Det är även en starkt social månad då inbjudningar till fester och event kan trilla ned både genom brevlådeinkastet och i mailkorgen.

Förra månadens förmörkelser återaktiveras och du kan fortsatt se förändringar inom karriär men även inom ekonomi. Uranus, din karriärplanet, är plötslig och snabb i sin energi. Då Uranus är fortsatt påverkad av förmörkelsen i oktober är det möjligt att du hastigt får reda på att stora förändringar blir aktuella inom din bransch och ditt företag. Omstruktureringar inom personalen eller nyheter om klienter är möjliga.

Din ekonomiska planet, Merkurius, är på väg fram över himlavalvet igen och allra störst framgång med din egen ekonomi har du om du fokuserar på att hjälpa andra. Det är karmalagen som kickar in. Dagarna kring den 8-10 november påverkas Merkurius av förmörkelsen från den förra månaden. Det kan skaka lite vad gäller ekonomin. Oxen vill alltid fokusera på att reda ut sin ekonomiska situation och få sitt på det torra så snart som det bara är möjligt. Dagarna 8-10 är det dock bäst att sitta still i båten för att se vad som väntar när stormen lägger sig.

December

Oxen har haft drygt två år av prövningar och utmaningar inom kärleks- och partnerskapsområdet. Det är den bistre Saturnus som befunnit sig i ditt sjunde hus sedan hösten 2012. Saturnus lägger gärna en aning sordin på tillvaron när han predikar om värdet av struktur och rening. Du har troligen arbetat med att förbättra dina relationer sedan hösten 2012 och nu, den 24 december, är det äntligen dags att få gå vidare. Ditt arbete med att förbättra dina relationer både vad gäller kärlek och inom företagande, är över. Du kommer inte att uppleva ett sådant här test igen de närmaste 29 åren. Så skönt, inte sant!

I december fortsätter du att fokusera på din karriär. Mars, din bakom-kulisserna-planet, flyttar in i ditt karriärhus redan den 5 december. Mars är känd som ett riktigt energiknippe och när han berör din karriär kanske du får mer fart och mer att göra än i normala fall. Eftersom ditt karriärhus styrs av nätverks- och välgörenhetsorganisationsälskande Vattumannen kan du nå mer karriärframgång genom att just engagera dig i organisationer och föreningar som arbetar för ett syfte som du tycker är viktigt. Kontakter och nya vägar kan då visa sig för dig.

Kärleksmässigt har du troligen mer lust till passion än seriös kärlek i slutet av året. Anledningen är planetörelselser genom ditt åttonde hus, även skämtsamt kallat ”huset för sex, lögner och videoband”.  Det åttonde huset är även förknippat med gemensamt ägande och kroppsliga begär, såsom att shoppa sig gladare eller kanske att äta sig gladare. Kanske får du en plötslig lust att gå igenom vindsförråd eller garderober för att rena dig själv från sådant som bara tar plats och energi från dig där hemma. När julen kommer är du beredd att lugna ner dig en aning vad gäller både passion och att kontrollera begär av alla de sorter. Du är klar med att ”släppa”.

Efter den 23 december börjar du att fokusera mer på livsfilosofi och att resa, både mentalt och kroppsligt. Kanske väljer du att fly julen och istället åka till en varm plats. Eller så är det precis det du sitter och planerar att göra när alla andra knäcker nötter och samlas kring julbord efter julbord i mellandagarna.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00