ANNONS

Hösthoroskop 2014- Tvillingarna (oktober, november, december)

/

Oktober

Det är dags för en månad som troligen kommer föra med sig snabba händelser och förändringar. Det är dags för två förmörkelser som kommer påverka ditt sociala liv, dagligt arbetsliv och hälsorutiner.

När du startar oktober känner du dig troligen på topp och det med rätta. Solen befinner sig sedan slutet av september i ditt femte hus som styr över nöjen, kärleksflirtar och kreativitet. Det är din årliga nöjestopp, kan man säga. Glädje och flirtande är de bästa kollegorna du har när förmörkelserna knackar på och vill införa nya spelregler i ditt liv.

Den första förmörkelsen äger rum den 8 oktober och är en månförmörkelse. Området i ditt liv som påverkas är allt som styrs av det elfte huset; nätverk du är involverad i, ex-partners, välgörenhets- och organisationsprojekt och dina sociala kontakter. Till skillnad från det sjunde huset som berör relationer vi har med andra människor som står oss nära, som familj eller bästa vänner, så handlar det elfte huset om folk du har kontakt med genom dina intresseområden. Det är inte dina mest förtrogna vi talar om, även om en del av dem kanske har en potential att bli nära vänner med tiden. Vid förmörkelsen kan dessa kontakter komma att testas. Kanske sker något i dina kontakters liv som påverkar dig. En kollega eller medarbetare i ett nätverk kanske till exempelvis flyttar till annan ort varför er relation påverkas eller tar slut.

Månen styr över din ekonomi och dina inkomster. Förbered dig på att vara flexibel och nytänkande om du plötsligt ser förändringar vad gäller dina inkomster. Förmörkelser arbetar med överraskningseffekten som förste medhjälpare så kanske får du nyheter som du var helt oförberedd på. Tänk dock att detta är stjärnornas sätt att visa dig en väg som, i slutändan, blir bättre för dig och din ekonomi. Utmaningar får oss alltid att växa och bättra oss.

Den 23 oktober äger nästa förmörkelse rum. Denna gång en solförmörkelse. Ditt dagliga arbete och sättet du tar hand om dig och din hälsa hamnar under stjärnornas lupp. Jobbförändringar, särskilt när det gäller kommunikation, kurser och utbyte av informationsflöde, kan bli aktuella. Kanske får du reda på att dina arbetsuppgifter numera kommer att inbegripa att läsa en utbildning på kvällarna, eller att du ska bli den nye twitter-ansvarige på kontoret eller att du blir den som ska utbilda nyanställda vid företaget.  Alternativt kan det vara din hälsa som behöver sig en nystart. Ett gott råd från din läkare eller annan hälsoinriktad person i din närhet kan styra in dig på nya goda vanor.

Energiknippet Mars befinner sig i ditt kärlekshus. Du blir modigare i dina kontakter och med att ta initiativ om du känner dig attraherad av någon. Att vänta i kärlek ligger inte i Mars intresse. Han väntar aldrig om något intresserar honom. Bli inte för ”på” bara. Sådant kan vara mer avskräckande än charmigt.

Minns också att Merkurius, kommunikations- och kontraktsplaneten, backar under i stort sett hela oktober. Avvakta därför med att skriva under avtal eller göra stora, dyra inköp tills i månaden november.

November

Månaden november är perfekt för att jaga efter dina karriärmål. Solen befinner sig i ditt sjätte hus ända fram till den 23 november. Satsa på att skicka ut CV, ringa och kontakta intressanta samarbetspartners och företag som fångat ditt intresse. Om du inte märkte av några arbetsförändringar i samband med förmörkelsen den 23 oktober, kan du kanske se något ske dagarna kring den 23 november istället. Trivs du på ditt arbete och inte alls har planer på att byta arbete kan det alternativt vara så att din chef eller överordnad verkligen ser din potential och låter dig få mer arbetsuppgifter och ansvar vilket resulterar i högre lön.

Kärleksmässigt är det dags att hålla ögonen öppna från och med den sista veckan i månaden. Det blir mer sociala evenemang och händelser att fira med familj och vänner från och med då. På dessa bjudningar kan även Mr Right stå och vänta med ett glas i handen. Om du redan befinner dig i en relation kommer du istället att känna dig glad och nöjd vid din partners sida. Med så mycket betoning på kärlek som från och med den 17 november kan det till och med hända att han/hon faller ned på knä.

December

Kärlekslivet och det sociala livet fortsätter att vara starkt framträdande fram till och med julens ankomst. Jupiter, den stora turplaneten, styr över ditt kärleksliv och vill transformera allt han vidrör vid till guld. Från och med den 17 november gav han dig extra tur och lycka, samt expansionsmöjligheter, i ditt kärleksliv men också sociala liv. I december kommer han dock att gå ner i viloläge. Detta sker den 8 december. Om du och din partner innan dess bestämt er för att gifta er eller om du bestämt dig för att ingå ett partnerskapsavtal med en affärspartner, se då till att få saker och ting avklarade innan den 8 december. Ni vill ha Jupiter med er när ni säger ja eller skriver under samarbetsavtal. Sikta på bröllop och företagsavtal framåt vårkanten, efter den 8 april 2015. Då har ni Jupiter med er.

Inför året som kommer laddar Saturnus för att lära dig allt han kan om kärlek och vänskap. Vilka relationer är värda är behålla i ditt liv och vilka är det som bara är som stora energitjuvar? Du kommer att sålla rejält bland relationerna under de kommande tre åren.

Rent generellt avslutar du 2014 i ett mycket transformativt tillstånd. Hur man relaterar till andra, hanterar begär, står upp för sig själv och hanterar delad ekonomi med en annan, är sådant som kommer uppta dina tankar. Alternativt kan det även vara stark passion som får dina tankar att nå kortslutningsgränsen. Begär, antingen de handlar om materiella ting eller rent fysiska behov av mat och sex är likaså på tapeten. Budskapet här är att du ska rensa och få ordning bland vad som styr dig. Gör du det möter du 2015 som en ny människa och med förnyad, närmast transformerad kraft.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00