ANNONS

Hösthoroskop 2014- Kräftan (oktober, november, december)

/

Oktober

Oktober är en händelserik månad. Merkurius, kommunikations- och kontraktsplaneten, befinner sig i lågenergiläge nästan hela månaden så innan jag berättar om de andra stora händelserna på stjärnhimlen minns detta: Vad gäller de områden som Merkurius styr över; kontraktsskrivning, kommunikation och inköp av dyra saker, särskilt tekniska föremål som bilar och datorer, bör du helst avvakta med dem tills i november.

Nu till den största händelsen i oktober: det är dags för två förmörkelser. En månförmörkelse och en solförmörkelse som tillsammans kommer att påverka ditt arbetsliv och senare även ditt flirtiga, roliga nöjesliv men även dina finanser.

Den första förmörkelsen är en månförmörkelse och den äger rum den 8 oktober i ditt tionde hus. Här finns din karriär, din status och ditt rykte inom din bransch. Det är mycket möjligt att någon information kommer fram som leder till att du byter arbete eller får nyare, bättre arbetsuppgifter. Ett erbjudande kan komma plötsligt och helt överraskande men du är värd chansen efter hårt arbete så backa inte av rädsla att inte klara av utmaningen.

Solförmörkelsen den 23 oktober äger rum i ditt femte hus. Nöjen, barn/fertilitet och kreativitet kommer att påverkas. Stjärnorna tycker att det är dags för förnyelse. Varje solförmörkelse påverkar din ekonomi. Det är dags att tänka på ett nytt sätt gällande dina pengar och bakgrunden kan vara just din barnsituation eller hur du sätter sprätt på pengar på nöjen. Alternativt kan också en flirt komma in i ditt liv. Likaså kan kreativa projekt du arbetat med få en chans att komma vidare. Är du Tv:s nye programmakare, förlagens potentielle drömförfattare eller en lovande skådis eller artist? Nu kan du få din chans!

November

Förra månadens förmörkelser påverkade bland annat din ekonomi. I november äger fler händelser rum bland stjärnorna som talar för ytterligare händelser gällande hur du hanterar dina tillgångar och pengar. Den 6-7 november passerar Solen en förmörkelsepunkt som kan leda till oväntade händelser gällande ekonomin. Kanske får du en oförutsedd räkning eller annan ekonomisk skyldighet att ta hand om. Solen och den strikte Saturnus möts under dagarna den 17-19 november. Detta kan ytterligare ge en känsla av återhållsamhet. Saturnus älskar att dra åt svångremmen som om den vore en mycket tight korsett. De ekonomiska utmaningarna kommer inte hålla dig i ett hårt grepp hur lång tid som helst dock. Redan den 23 november flyttar Solen vidare till optimistiske Skytten och du får lite mer spelrum igen. I och med detta kan du faktiskt också få se mer pengar på kontot till följd av nya eller mer arbetsuppgifter att ta tag i. Din hälsa får sig också en stark skjuts uppåt och framåt från och med den 23 november.

Kärleken är mycket positiv i början av november. När du kämpar på med ekonomin ler Solen mot dig från sexige Skorpionens tecken och ditt flirtiga femte hus. Passion och spänning regerar när det gäller ditt kärleksliv. Du fungerar som en mycket stark magnet för potentiella partners och flirtar! Om du redan befinner dig i ett förhållande kommer Solen och Skorpionen att hjälpa dig och din partner att känna er närmare och än mer sammansvetsade som par. Njut av kärleken kära Kräfta, du har nästan hela månaden på dig!

December

Om du tyckte om vad november innebar rent kärleksmässigt, tror jag du kommer tycka om slutet av december ännu mer. Fram till och med den 23 december befinner sig Solen fortfarande i ditt arbets- och hälsohus. Fullt fokus ligger på hur du ska må bra blandas med händelser rörande ditt dagliga arbete, antingen du arbetar på kontor eller är egenföretagare. När julhelgen sedan nalkas skiftar fokus istället till ditt sociala engagemang och ditt kärleksliv. Solen signalerar att det är dags för din årliga sociala topp. Bjudningar, event och kärlek av den seriösa sorten är det som avslutar ditt år 2014. Din kärleksplanet, Saturnus, kommer även att byta tecken för första gången på drygt två år. Det är inte längre sexuell laddning och kemi som kommer styra ditt kärleksliv utan mer vad en partner faktiskt kan göra för dig. Hans/hennes handlingar blir så mycket mer värda än sexiga underkläder och fantastisk passionerad dragning er emellan.

Slutligen, om julfirandet tagit en alltför stor tugga i ditt kreditkort så kommer Solen gladeligen att hjälpa dig med att lägga upp en mer återhållsam ekonomisk plan. Solen sätter igång redan i juldagarna. Ingen galen mellandagsrea för din del om det blinkar minus på kontot alltså. Med Solen i ansvarsfulle, näste torre Stenbocken, har du snart lagt om kursen och kan börja se pengahögen växa lite i taget istället för att hamna på kalasnotor eller presentkonton.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00