ANNONS

Boklördag. ”Sell truckloads of books”

/

Nyligen snubblade jag över ett intressant namn och en intressant tanke gällande knep för hur man kan sälja många av sina böcker.

Författaren Matthew Bennett är en författare som sålt miljontals av sina egenutgivna böcker. Han har också lyckats samla ihop över en miljon dollar till välgörenhet på samma gång. Trots Matthews framgångar känner de flesta inte till hans namn. Jag hade aldrig hört talas om honom.

Men nu till tricket för hur man säljer tiotusentals böcker, på ett enda bräde. Matthews hemlighet är att leta efter organisationer och storaf öretag som har en anknytning till ämnet man skriver om och helt enkelt sälja in boken som en bonus-gåva till de anställda på företaget. Självhjälpsböcker kan sälja i närmast bästsäljarklass om man t e x vänder sig till psykologiförbundet och en intressant vinkling om hälsa och kost kan gå hem hos nätverk som är inriktade på just det området. Matthew har skapat sig en förmögenhet på att sälja böcker på det här sättet, trots att han inte har skrivit mer än några stycken. Och detta trots att han är relativt okänd som författarnamn.

Jag kände mig alldeles pirrig när jag läste om de här tankegångarna. HÄR kan ni själva läsa om Matthews historia och hans tips.

Vad säger ni om detta? Är det kanske någon av er som redan testat den här vägen?

Glad lördag till er alla!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00