ANNONS

Horoskop vecka 39, 2014

/

Maktens konservative män
Pluto i Stenbocken vaknar till den här veckan efter en lång tupplur. Han slumrade in med alla sina krafter redan i mitten av april. Pluto är känd som prinsen av underjorden. Han härskar över starka, inneboende drifter som begär, sex, hantering av makt och psykologiska spel. Pluto i Stenbocken symboliserar maktens män, de som härskar över många eller kanske till och med massorna. Stenbocken älskar traditioner och att värna om det som varit. Det känns konservativt och kanske en aning bakåtsträvande. Vi kan alla få en släng av vilja till förändring som hålls tillbaka av någon stark, äldre kraft eller herre i vår omgivning. Uthållighet och list krävs för att bryta ny mark.

Plutos arbete i Stenbocken kommer att pågå ända fram till 2023 och består på en samhällelig nivå av att riva ned de gamla trossätt och traditioner vi har vant oss vid. När han nu vaknar till liv igen på måndagen den 22 september är det där Plutos arbete tar vid igen.

Nymåne i Vågen
Onsdagen den 24 september är det nymåne och dags för nystart. Nymånen äger rum i den supersociale kom-igen-och-låt-oss-skapa-relationer-och-band-till-varandra, Vågens tecken. Solen går också in i samma tecken den 23 september vilket verkligen lyser upp och betonar hur vi relaterar till andra och hur vi imponerar på de runt i kring oss. Den kommande månaden men faktiskt också hela det konmande halvåret kommer att präglas av hur och var vi möter andra människor. Event, festligheter som bröllop och dop och affärsmöten, kommer florera. Vi får en chans att skapa relationer till nya människor antingen det gäller kärlek, vänskap eller affärer. Det kommer bli socialt och troligen väldigt roliga och spännande människomöten.

En av 2014 års lyckodagar!
Varje år innehåller ett antal dagar som är extra lyckosamma. Torsdagen den 25 september är just en sådan dag-markera den med en stjärna i era almanackor! Gode Jupiter som älskar att dela ut gåvor och tur möter överraskningarnas Uranus. Goda nyheter kan förgylla dagen. Det är en dag då man verkligen kan känna hopp inför framtiden och kanske även få sig en kärleksförklaring. Jupiter befinner sig i nöjesälskande, kreative och flirtige jet-set-Lejonet och Uranus i jag-vill-bryta-mig-fri-och-göra-det-jag-vill-Väduren. Att få hänge sig åt kärlek, en resa som symboliserar lyx för oss själva eller en chans att ägna sig åt det man älskar-alla dessa scenarion är möjliga när Jupiter och Uranus slår sig ihop. Var önskar du att du får fria tyglar och grönt ljus? Kanske kommer den chansen nu!

Jag önskar er alla en härlig och spännande vecka!

Kramar

Helena
3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00