ANNONS

Hösthoroskop 2014- Jungfrun (oktober, november, december)

/

Oktober

Har det varit mycket på hemmafronten sedan i september, kära Jungfru? Renoveringar som inte kan vänta och diskussioner med släkt eller den närmaste familjen som tröttat ut dig? Andra familjerelaterade händelser som äter din kraft med en hisklig fart? Lugn, det är inte dig det är fel på, det är krigarplaneten Mars som flyttat in i ditt fjärde hus och rör om rejält i ditt hem och bland dina familjerelationer. Mars släpper taget den 26 oktober så att du kan få pusta ut.

Det är en stökig, händelserik månad. Många händelser väntar som du kanske inte hade kunnat förutse. Det är återigen dags för två förmörkelser. Månförmörkelsen den 8 oktober äger rum i ditt åttonde hus. Liv och död, oftast rent symboliskt får ditt intresse. Kirurgi kan bli aktuellt och en djup personlig transformationsprocess kan stå inför dörren. Uranus får sig en knuff av förmörkelsen. Eftersom Uranus styr över din hälsa och ditt arbete innebär detta att du kanske får rådet att se bättre efter din hälsa eller hastigt byter arbete alternativt får nya typer av arbetsuppgifter. Ge dig själv lite tid och tålamod kring den 8:e.

Solförmörkelsen den 23 oktober påverkar ditt tredje hus. All form av kommunikationsutbyte och lokalt resande (bil, båt, tåg) påverkas. Dubbelkolla bilen innan de ger dig iväg för att inte överraskas av punktering eller annat haveri. Och lätta på gasen. Om du studerar kan ändringar ske som påverkar dina planer inför framtiden. Du kanske väljer att lägga om studieplanen eller byter inriktning. Det hela kan bero på att du fått ett nytt perspektiv och omvärderar situationen. Merkurius, kommunikations- och kontraktsplaneten, befinner sig i backande läge hela månaden- avvakta med alla typer av avtals-och kontraktsskrivningar fram till i början på november.

November

Du fokuserar fortsatt på kommunikation, resor till närbelägna orter och informationsflöde som kommer in och ska ut. Detta håller dig upptagen ända fram till den 23 november. Solen lyser upp sättet du arbetar med och hanterar fakta, PR, marknadsföring och försäljningsteknik. Alternativt kanske dessa områden är sådana som du under månaden förkovrar dig lite extra i. Ditt sinne är kvick och du suger åt dig ny information som en svamp. Detta är perfekt om du ska skriva en bok eller en uppsats.

Om du känner dig trött och sliten eller till och med oroar dig för din hälsa, vet då att det är Uranus som fortfarande påverkas av förmörkelsen i oktober. Du kommer känna dig mycket bättre om bara några veckor, när julhelgen startar. Kärleksmässigt kan du ha särskilt glada dagar mellan den 10-12 november vilket kan pigga upp dig avsevärt.

December

I december kommer du inledningsvis ägna mycket tid åt inre reflektion. Du funderar kring dina känslomässiga rötter, minnen från din barndom och dåtid, din plats i din familj och vad balans i livet egentligen innebär för just dig. Tillåt dig att grubbla och fundera men gräv inte ned dig helt och hållet. Som Dumbledore säger till Harry Potter: ” Det duger inte att dröja sig kvar i det förflutna och glömma att leva”. Kloka och sanna ord.

Kärleksmässigt pågår en transformationsprocess. Du lär dig att skilja på bra och dåliga relationer och sållar. Din hälsa kommer kännas mycket bättre efter den 23 december. Att släppa sådant som varit kan hjälpa dig att lösa upp blockeringar och knutar inom dig och du får tillbaka mer vitalitet i kroppen igen.

Strikte Saturnus flyttar på julafton in i ditt fjärde hus. Hans uppdrag är att rensa i och få dig att se över dina nära familjerelationer och boendesituation. Saturnus kommer att arbeta lika hårt med dig som en av Biggest Losers tränare. Bara att kämpa på alltså. Du får tid på dig att lära dig allt det nya- Saturnus stannar nästan tre år i ditt fjärde hus. Efter den vistelsen kommer du ha järnkoll på ditt hem och dina familjerelationer.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00