Hösthoroskop 2014- Vågen (oktober, november, december)

Oktober

Det är dags för en månad med två förmörkelser igen. Sist det ägde rum var i april i år. Något som bland annat påverkade sin egen bild utåt, din image, antingen du uppgraderade din garderob eller meddelade att du skulle bli förälder. Finansiell dramatik satte tyvärr också fart i samband med aprils förmörkelser. Förhoppningsvis känns det bättre nu.

Månförmörkelsen den 8 oktober äger rum i ditt äktenskaps- och relationshus. Se det som ett test av ditt äktenskap och/eller partnerskap inom affärer som är menat att rensa ut det som inte längre håller måttet i ditt liv. Låter det obehagligt så kanske det lättar att höra att kärlekens planet, din styrare, Venus, håller dig om ryggen. Kärlek finns för dig- även om ett förhållande tar slut, väntar ett nytt. Problem i kärlekslivet är också lättare att reda ut med hjälp av Venus. Månförmörkelsen kan också innebära att förändringar sker inom din bransch som i sin tur påverkar din karriär.

Med tanke på att kommunikationsplaneten, Merkurius, befinner sig i lågenergiläge i stort sett hela månaden så är det bästa att avvakta med att skriva avtal eller göra stora, dyra inköp. Du kan sätta fart med sånt så fort november startar istället.

Solförmörkelsen den 23 oktober påverkar dina inkomster och tillgångar du äger. De närmaste sex månaderna kommer många förändringar ske inom din ekonomi. Du kommer behöva en ny ekonomisk strategi än tidigare för att inte ligga sömnlös över pengar om nätterna. Bara gör om och gör rätt. Du har alla förutsättningar att lyckas få ro inom det området om du vill. Solen hjälper dig också fokusera på ekonomiskt bättring från och med den 23 oktober.

November

Det är som om du nyktrat till vad gäller hur du hanterar pengar. Solen stöder dig och du befinner dig faktiskt i din årliga inkomsttopp. Detta innebär en större chans än tidigare under året att se ökade inkomster.  Tillsammans med din nya, mer ansvarsfulla ekonomiska attityd är detta synnerligen goda nyheter för ditt bankkonto. Du kan få hjälp av en partner eller make/maka med pengar den här månaden också. Ganska skönt då du alltid varit snäll och ställt upp och hjälpt till när du har kunnat.

Om oktober skakade om ditt kärleksliv så pass mycket att du kom till insikten att du hellre går vidare utan din partner antyder Mars, din kärleksplanet, att en ny kärlek kan vänta på dig, bokstavligen runt hörnet. Mars befinner sig i ditt fjärde hus och kärleksmöjligheter brukar då visa sig väldigt nära hemmet, via släkt och familj, eller kanske blommar en tidigare relation upp igen. Med Mars i Stenbocken är personen ifråga för ditt intresse kanske äldre än du eller besitter på något sätt värderingar som doftar gamla sedvanor, konservatism och tradition. Någon att lita på.

December

Du vill ha kul med din kärlek! Redan den 5 december sätter du fart- fester, event och tillställningar bokas in i rask takt. Du är trött på att sitta hemma och tänka på familjelivet och känslor tillsammans med din partner. Nu vill du ha fart, fläkt, glamour och sexiga kläder! Sagt och gjort. Söker du en ny kärlek vinner den som vet att bäst roa dig.

Vågen fokuserar starkt på det inre under årets sista månad. Du bygger styrka, går mentalt igenom det som varit och lägger den känslomässiga grunden för att sätta fart framåt under våren 2015. Det är behövligt med dessa typer av återhämtningsperioder varje år (även om du ser ut att roa dig kungligt med din kärlek i december också). I längden gynnar det också din karriär och ditt yttre sociala liv att veta vad du känner och vad var du står känslomässigt. Minns dock att inte fastna i det förgångna eller i tankar på vad som kunde ha varit. Det som är nu är och du kan bara gå framåt med dina erfarenheter och minnen i kappsäcken. Nya, vackra omständigheter väntar också på att få komma in i ditt liv. Men bara om du blickar framåt.

Saturnus avslutar året genom att äntligen släppa greppet om dina inkomster och tillgångar. Efter att ha arbetat hårt med dig i konsten att hålla i pengar sedan hösten 2012 så är du nu redo att släppas iväg mot grönare områden. Du har nu alla verktyg du behöver för att komma på grön kvist på egen hand. Pluto, din ekonomiska planet, lovar att skicka dig inkomstmöjligheter och bättre ekonomi. Mycket av detta kommer ske genom dina familjekontakter.