ANNONS

Hösthoroskop 2014- Skorpionen (oktober, november, december)

/

Oktober

Du är garanterad personliga förändringar den här månaden. I likhet med i april, då två förmörkelser satte fart på händelser i ditt liv, så väntar i oktober två nya förmörkelser och med dem följande förändringar.

Månförmörkelsen den 8 oktober äger rum i ditt sjätte hus och påverkar din hälsa och ditt yrkesutövande. Förmörkelsen kan innebära att du får nya uppgifter eller nya ansvarsområden på arbetet. Likaså kan situationen på arbetsplatsen kännas full av rörelse och starka känslor. Om hälsan påverkas kan det bli dags för dig att ta ett ordentligt tag för att rena din kropp genom till exempel diet, träning och/eller detox. När du ändå håller på kanske du ger dig själv en make-over också. Ser man bra ut när man ser sig själv i spegeln, mår man ofta lite bättre inuti också.

Ditt hem kan också visa vissa tecken på att behöva lite extra uppmärksamhet och omvårdnad. Det kan handla om att du behöver säkra ditt hem på något sätt; ifrån vattenskador, brand eller inbrottstjuvar.

Solförmörkelsen den 23 oktober påverkar din image, ditt ansikte mot din omvärld. Inom det kommande halvåret är det möjligt att du helt ändrar stil och utseende genom diet, klädval och besök på hårsalongen. Du rensar i karriären och kärleken också. Allt du tycker duger gott, blir kvar, resten är du benägen att byta ut. Det blir ett väldigt transformativt kommande halvår!

November

Behöver ditt arbete en extra skjuts nu? Lägg då kraft på PR, marketing och att slipa din försäljningstaktik. Med Mars, din arbetsplanet, i det tredje huset, har du allt att vinna på att slipa din kommunikationsförmåga. Marschera rakt mot dina mål och vik inte av för något hinder. Så gör Mars och så bör du också göra nu. Alla former av kommunikation och hantering av informationsflöde hjälper dig på arbetet. Sociala medier, journalistik och tjocka bokluntor är dina bästa medhjälpare. Mars styr även din hälsa så om du känner dig under isen kan allt som har att göra med omhändertagande av skelett, knän, tänder och hud hjälpa dig att må bättre. Massagebesök kan göra under nu.

Du är på fortsatt make-over humör och spenderar troligen pengar på att se snygg och representativ ut. Något som attraherar uppskattande blickar både i kärlek och bland omgivningen. Om du letar arbete i november kanske det också roar dig att se att många faktiskt tycks höra av sig till dig med idéer och erbjudanden istället för att du ska jaga och skicka ut CV åt höger och vänster. Det rör sig ofta om helt nya typer av arbeten, sådana du kanske inte funderat över tidigare. Likaså kan kärleksmöjligheter flockas kring dig som flugor kring en sockerbit. Inte så illa i novembermörkret, eller hur?

December

Du ser bättre och bättre ut och du mår troligen bättre än du gjort på ett tag om du lagt om din kost och din träning. I december kan denna nya styrka behövas för ditt familjeliv och relationer med släkt kan komma att pröva dina krafter. Om det inte är någon fnurra på tråden inom familjen kan istället det fysiska hemmet behöva sig en genomgång. En renovering eller lagning av tak, källare eller annat husrelaterat kan dyka upp som en blixt från klar himmel. Om du behöver köpa något stort och dyrt till hemmet, försök att få det gjort i början på månaden, redan den första veckan. Din pengaplanet Jupiter tänker ta semester och du vill helst ha honom med dig när du tar fram kreditkortet för stora inköp. Fram till och med i april 2015 bör du sedan snararare utvärdera din ekonomi. Spendera på det nödvändiga som boende, mat och sedvanliga räkningar men inget mer.

Strikte och snusförnuftige Saturnus flyttar dessutom in i ditt ekonomiska hus på julafton. Under de kommande tre åren tänker han lära dig allt om ekonomiskt återhållsamhet och det bästa du kan göra är att lyda hans goda råd. Vad ska man då göra om man inte bör spendera på nöjesliv och fina saker? Tja, förkovra sig i något ämne som intresserar dig genom att gå en nätkurs eller låna hem böcker från biblioteket. Din förmåga att lära är fantastiskt från och med den 23 december!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00