Hösthoroskop 2014- Skytten (oktober, november, december)

Oktober

Sedan slutet av september har du troligen minglat och socialiserat mer än vanligt. Anledningen är att Solen lyser upp ditt elfte, nätverkande, hus. Samtal, mail och nya kontakter tar verkligen upp din tid. Social media har säkerligen en stor del med saken att göra. Att använda Face Book, Instagram, Pinterest och LinkedIn för att skapa uppmärksamhet kring organisationer, föreningar och välgörenhetsprojekt ligger helt rätt i tiden just nu. All denna kontakt med nya och gamla människor åt höger och vänster går ut på att hitta likasinnande. De som brinner och arbetar för samma mål som du gör. Det handlar om att du ska förstå värdet av hur mycket som kan åstadkommas om du slår dig samman med andra istället för att försöka dra hela lasset själv i din ensamhet.Oktober innehåller två förmörkelser och som alltid innebär de att förändringar, ibland helt oväntade förändringar, står inför dörren. Månförmörkelsen den 8 oktober äger rum i ditt femte hus och påverkar dina kreativa projekt, dina barn och ditt kärleksliv. Kanske meddelar ett av dina barn att han eller hon planerar att göra någon form av livsförändring som att flytta utomlands för att studera eller flytta hemifrån inom det närmaste halvåret.

Alternativt, om du har yngre barn, kanske du får lägga mer tid på att ta hand om barnet för att det behöver mer hjälp med läxorna eller att ta sig till en hobby såsom fotbollsträning eller dans. Dina egna kreativa tankar får sig en genomgång och en utvärdering. Är det dags att ta ditt intresse till en nu nivå eller att kanske låta det vila ett tag?

Solförmörkelsen den 23 oktober faller i ditt tolfte, andliga, hus. Man tenderar att utvärdera tro och andlighet när solförmörkelsen passerar här. Det blir en slags nystart inom vad man väljer att fortsätta att tro på. Det tolfte huset kallas även det dolda huset. Mycket för att det man gör i det tolfte huset är sådant som sker på insidan snarare än utåt sett mot omvärlden. Man kan grubbla och reflektera utan att någon märker det. Om du har följt en livstilsguru men inte tycker att hans eller hennes budskap tröstar eller vägleder dig längre, kanske du bestämmer dig för att din egen väg och tro är bättre. Din transformation när det gäller hur du tror är en process som kommer pågå de närmaste sex månaderna. När du sedan ser tillbaka kommer du upptäcka att du verkligen gjort en närmast religiös resa. Det är alltid nyttigt att få en chans att ta ett steg tillbaka och titta på det man kallar för sin tro. Uppfriskande rent av.

NovemberDu fortsätter att intressera dig för och lägga tid på det andliga och det inre även i november. Om du känner att du står inför beslut, använd dig då av din intuition. Att sitta ned och meditera eller bara lägga dig på sängen, sluta ögonen och be om vägledning, om du inte vet vilken väg du ska ta, kan ge dig fantastisk hjälp. Våga lita till din inre röst.

Den har mer rätt än du tror. Det är möjligt att du stänger in dig mer än någonsin när du förkovrar dig i övernaturligheter och trosfrågor. Men oroar dig inte, du kommer inte sitta med benen i kors för resten av livet. Solen byter tecken den 23 november och då blir du på mer utåtriktat humör igen.

Om du söker efter en kärlek är det mycket möjligt att du finner honom/henne i samband med ditt inre sökande; vid självhjälpshyllan i bokhandeln, när du går på yogalektion eller kanske deltar i en gruppseans. I samband med att Solen flyttar in i ditt eget tecken den 23 november är det också din egen årliga astrologiska födelsedag. Det är dags att sätta målen för det kommande året samtidigt som du summerar vad du uppnått sedan din förra födelsedag.

Jag tror att du kommer må särskilt bra från och med då Solen flyttar in i Skytten. Även din kärleksplanet, Merkurius, lovar att liva upp det för dig. Bli inte förvånad om du blir uppvaktad och flirtad med mer än vanligt. I novembers grå dagar är det andra som springer efter dig i kärlek, än tvärtom. Inte helt fel, eller hur?

Den underliggande tonen i november är spirituell, så om du behöver ta beslut i till exempel ekonomi, gör det då genom att tänka inom referensramarna högre gott och i klang med din egen trosövertygelse. Då hittar du rätt.

December

Du strålar i december. Massor av planeter i ditt första hus ger dig kraft och karisma för att lyfta vintermörkret. Det du tar dig för går för det mesta din väg. Folk är beredda att följa dig både i kärlek och i livet vilket onekligen gör livet en aning lättare för dig.Från och med den 23 december flyttar Solen vidare till ditt ekonomiska hus.

Detta är synnerligen goda nyheter för din ekonomi. När sedan din ekonomiska planet, Saturnus, på julafton byter tecken innebär det ytterligare händelser för dina inkomster och tillgångar. Mer pengar är på väg till dig och startskottet för hela härligheten sker just på julafton. Ingen dålig julklapp, eller hur? De närmaste tre åren kommer Saturnus och du att få lära er att arbeta i team för att bygga välstånd i ditt liv.

Om julen ger upphov till det klassiska ”jag-ska-starta-på-gym-nyårslöftet” så kanske det kan vara inspirerande att känna till att Saturnus absolut skulle kunna arbeta extra som din personlige tränare och dietist. Han får en helt enkelt till att skära ned på onödigheter i kosten. Skyttar lägger gärna på sig några extra kilon kring lår och höfter. De är ju så matglada för det allra mesta! Under åren som kommer är dock Saturnus med och sköter portionsstorlekarna och Skyttarna kan faktiskt gå ned både ett, två eller tio kilo om de vill.