Hösthoroskop 2014- Vattumannen (oktober, november, december)

Oktober

Solen flyttar in i ditt tionde hus i den tredje veckan i oktober. Händelsen är starten för din årliga karriärtopp. Nu är det helt rätt tid för att fokusera på och ta viktiga steg framåt inom din bransch.

Oktober bjuder på två förmörkelser. Förmörkelser är kända för att bringa fram information som kanske varit dold eller okänd för en. Tanken är att få oss att agera där vi tidigare stått stilla eller stagnerat på något sätt.

Månförmörkelsen den 8 oktober äger rum i ditt tredje hus. Här finns all storts kommunikation med omvärlden, kortare resor, kurser och utbildningar. Med en förmörkelse här kan det snabbt bli tal om att ta hand om en bil som brutit ihop på motorvägen, ta sitt ansvar gällande en kurs eller hantering av information samt dokument och mailkonversationer. Kanske blir du ivägskickad på en kurs med jobbet, deltar med kort varsel på ett föredrag eller konvent eller skriver en debattartikel eller insändare som snabbt får fart via sociala medier.

Uranus, din styrare, påverkas direkt av förmörkelsen vilket får som resultat att du kanske också känner behov av att genomföra en personlig förändring i ditt utseende eller på annat sätt ändra dig rent attitydmässigt så att andra uppfattar dig som ”förnyad”. En ny diet, nya kläder eller en ny livssyn står på din agenda under det närmaste halvåret.

Solförmörkelsen den 23 oktober sätter fart på din karriär och bringar nyheter om att du snart kan befinna dig i nya omständigheter på arbetet. Omstruktureringar i din bransch kan leda till att du får den chans du så länge väntat på. Alternativt kanske det är din attityd som förändras. Ibland är det inte så dumt att göra halt och tänka ut en alternativ karriärväg. Den kan visa sig öppna dörrarna för dig förr än du anar. Processen är pågående under de närmaste sex månaderna. Var beredd på nya spelregler och nyheter om chefer och medarbetare som direkt påverkar din karriär.

I samband med solförmörkelsen kan det bli aktuellt att ta tag i ditt kärleksliv också. Om du är nöjd med din relation kanske det är dags att ta den till nästa nivå via förlovning, giftermål eller samboskap. Har du varit missnöjd med något, eller i hemlighet önskat dig att få gå vidare på egen hand, kan detta vara precis det du beslutar dig för att göra nu.

November

När Solen styr över ett stjärnteckens kärleksliv och denne befinner sig i karriärhuset tyder det på att kärleksmöjligheter finns i samband med ditt arbete. Detta är precis det som är aktuellt för Vattumannen i november. Mr/Mrs Right kan dyka upp på företagsmöten, event och konferenser. Inte sällan är personen lite äldre, antingen till sättet eller rent åldersmässigt, men stjärnorna säger att en person med mycket livserfarenhet fångar ditt intresse i november. Håll särskilt ögonen öppna den 17-19 november. Karriären har fortsatt fokus fram t o m den 23 november. Du har goda chanser att komma vidare nu. Tips: ju mer du rör på dig i sociala sammanhang, desto bättre för din karriär.Neptunus, din ekonomiska planet, har befunnit sig i lågenergiläge sedan i början av juni i år. Sedan dess är det fullt möjligt att du har sett sanningen i vitögat gällande din ekonomi.

När Neptunus den 16 november går framåt med full kraft igen har du troligen funderat klart gällande hanteringen av dina inkomster och dina tillgångar. Du är redo att fatta konstruktiva, ekonomiska beslut.

Om du planerar att resa genom landet i november planera då lite extra under dagarna kring 8-10 samt den 14-17 november. Förseningar och trassel med fordon kan inträffa.

December

Flera karriärförändringar har varit eller är aktuella för dig. Strikte och krävande Saturnus har verkligen fått dig att förstå innebörden av uttrycket ” att slita hund”. Saturnus har sedan hösten 2012 befunnit sig i ditt karriärhus. Överordnade och chefer kan ha varit extra krävande sedan dess. Likaså kan dina arbetsuppgifter ha varit sådana som krävt superorganisation och 100 % koncentration hela tiden. Det är som om du haft en piska i baken när det gäller karriären. Tack och lov stannar Saturnus inte mycket längre till i ditt karriärhus. På julafton släpper han greppet om din karriär och flyttar vidare till ditt nätverkshus. Att nå framgång i din bransch och att imponera på VIP-folk och högt uppsatta blir så mycket lättare.

Energiknippet Mars flyttar in i ditt eget tecken den 5 december. Även om vintermörkret sänkt sig över Sverige så kommer Mars att ge dig extra energi och kämparglöd. Mars styr ditt tredje hus så kanske får ett projekt inom PR, försäljning eller kommunikation mer fart eller mer av din uppmärksamhet nu. Eller är du kanske rent av på väg att skaffa dig en ny bil eller på annat sätt uppgradera din reseklass på tåg och/eller flyg?

Ett sätt att nå framgång kan vara att nätverka till tusen. Saturnus kommer att utmana dig på det området de kommande tre åren. Men i december har du allt att vinna på att mingla och socialisera så mycket du bara kan. Ämnen som ligger Vattumannen varmt om hjärtat som banbrytande initiativ, välgörenhet och internets möjligheter kan ge dig mycket glädje och inspiration i december.