Horoskop vecka 42

Eh, hallå?… Håll ut med Merkurius!

Merkurius lägger en rörig känsla över oktober. Många har meddelat att telefoner verkar krångla mer än nödvändigt. Det är rätt talande för vad en backande Merkurius kan ställa till med. Både teknik och kommunikation påverkas rejält när Merkuirus inte är med oss. Om du är ute och jagar arbete kan det vara frustrerande att bara få vänta och vänta och aldrig få ett klart svar. Likaså kan problem med TV, datorer och bildelar ställa till det. Försök att se det hela som en möjlighet att vila, få ett nytt perspektiv på mentalt krävande projekt, och sätt sedan fart framåt igen i slutet av månaden. Merkuirus vaknar till liv igen den 25 oktober och är med oss i full fart framåt några dagar senare.

Lyxiga handväskor, skönhet och egentid

I vecka 42 kan vi istället glädja oss åt att sköna Venus och tursamme Jupiter möts på måndagen den 13 oktober. De är på sina bästa humör. Dessa tu kallas ofta för den lilla och stora lyckan. De bringar båda tur, flyt och möjligheter med sig. När de slår sina fina energier samman kan ni ju tänka er hur bra det kan bli! Venus älskar skönhet i alla dess former och Jupiter älskar överdrifter! Varför inte lyxa till det med en härlig ta-hand-om-dig-själv-dag? En tripp till gymmet med en extra lång stund i bastun efteråt, en ansiktsbehandling eller kanske en härlig shoppingtur? Vad som än får dig att känna dig lyxig, gör det denna dagen! Faktum är att Jupiter och Venus låter dig känna av den här energin redan från och med helgen den 11-12 oktober. Kanske blir det en söndag som går till minnet som en av årets mysigaste, lyxigaste dagar?

Venus älskar inredning och konst och Jupiter slänger gärna in en hint utländsk flärd i blandningen också. Om din lyx är att möblera om hemma, satsa då på internationell glans och glamour och du kan bli riktigt, riktigt nöjd!

VIP och annat högt folk

På tisdagen den 14 oktober möter Solen den energifulle Mars. Även dessa två möts med leenden på läpparna. Idag är dagen då du ska satsa på att imponera på VIP-folk och sådana som styr och ställer. Solen representerar ofta någon form av överhuvud och med Mars kvicka energi kan ett samtal till en sådan person eller myndighet ge positivt resultat. Man är smart, snabb och smidig samt nytänkande den här dagen!

Ta tag i det förgångna!

På torsdagen den 16 oktober får den sovande Merkurius kontakt med Mars. Merkurius drömmer om det förgångna och Mars hejar på. Om det finns något eller någon från det förflutna som behöver få ett slut eller en lösning, ska du agera idag. Mars ger dig eld i baken. Man kan inte gå som katt kring het gröt hur länge som helst. Merkurius befinner sig i Vågen vilket tyder på att relationer till partners, make/maka samt nära vänner kan hamna under lupp. Det finns en stor möjlighet till att nå framgång där stiltje tidigare präglat situationen eller relationen.

Kärleksparet

Söndagen den 19 oktober ger oss en fin glans till helgen. Kärleksparet, Mars och Venus, möts i en sextil. Kärlek, sex och stjärnglans kryddar våra liv. Gå på en date, förbered en överraskning till din partner eller satsa på nya, heta kläder. Din ansträngning kommer inte gå obemärkt förbi! Love is in the air!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

 

 1. C skriver:

  Åh tack för denna veckans horoskop! Jag fyller år på onsd 15, ska bli spännande att se vad veckan ger, speciellt den dagen! :) tack tack tack igen!

 2. M skriver:

  Jag blir lite lugnad av att du skriver att det är en rörig känsla över oktober. Tycker att livet är väldigt rörigt och jag är väldigt rastlös. Visst har det mycket att göra med min sjukdom, men det är mer som händer känner jag. Jag röjer, rensar och feng shuiar i rastlöshet.

  1. Hej M!
   Jag blir alltid lika glad när du orkar skriva en rad. Jag tänker ofta på hur du mår och hoppas att det känns som om det går mot bättring. På något sätt tolkar jag rastlöshet som ett friskhetstecken. Man är redo att sätta fart.
   Oktober ÄR snurrig med förmörkelser och Merkurius men det kommer att ge sig snart. Rensa på så är du redo när saker och ting lugnar sig i november.
   Kramar till dig,
   Helena

 3. Det är rörigt, i alla fall med ett av mina kvällsjobb! Barnen är helvilda och svåra att nå! Kan det ha att göra med Merkurius?

  Tack för horoskopet och jag önskar dig en härlig vecka!

  1. Vet inte om det är fömörkelsen eller Merkurius för din del men ge det några dagar så ska du se att det lugnare sig.
   Kramar till dig,
   Helena

   1. Vad härligt att höra!
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..