Jupiter i Lejonet och Prins Carl Philip och Hellenius hörna

Jupiter och Lejonet är en underbar kombination för underhållningsindustrin. Som jag tidigare skrev om HÄR antyder denna kombination bland annat att kungligheter och adel kan komma att visa sig mer i TV. Några av er har kanske redan sett trailern där David Hellenius, utklädd till polis, stoppar Prins Carl Philip i sin bil varpå Prinsen säger något i stil med ”bra försök, men du vet ju att jag aldrig kommer tacka ja till att medverka i ditt program”. Kul, tycker jag!

Idag klockan 21:25 gästar Prinsen Hellenius hörna på Tv4 och vi får se en glimt av Jupiter och Lejonet i sin bästa kostym. :-)

Prinsen har, om jag inte minns fel, ascendenten i familjekära Kräftan. Jag tror därför att vi får se en varm och omtänksam person framträda än mer än vi tidigare har sett. Spännande!

Jag önskar er alla en riktigt glad fredag och en vacker start på helgen!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..