Det hemliga utrymmet under Sfinxen

Det sägs att det på tre platser på jorden ska finnas hemliga utrymmen där information om sanningen om mänskligheten finns förvarad. Ett av dem ska vara dolt under Sfinxen i Egypten. Detta mystomspunna utrymmet kallas på engelska för The Hall of Records och där ska alltså finnas lagrad all information om sanningen om jordens tillkomst och förklaring till det ena klurigare än det andra. Som att hieroglyferna med varelser till hälften fåglar, till hälften människor egentligen är avbildningar av de utomjordingar som en gång byggde pyramiderna. Att de korsade sig själva och olika varelser för att experimentera.

Rena dravlet eller kittlande för fantastin att läsa mer om?

Jag har alltid tilltalats av hemligheter, särskilt om de grävts ned och gömts undan. Tanken på att få hitta dem och ta upp dem till ytan lockar mig på ett barnsligt sätt. Ni kommer troligen märka det när ni, om ni, läser Fortunatas Profetia. I vilket fall läste jag att man genom någon form av röntgen funnit att det faktiskt tycks finnas ett metallager under just Sfinxens framtassar. Och vad döljer sig därunder? Ett magiskt bibliotek eller, tja, sand? Ja, det kan man bara fantisera kring.

En spännande bok i ämnet är The Lost Hall of Records av John Van Auken som handlar om hur det andra dolda utrymmet finns i Yucatan:

Glad , mystisk, tisdag! :-)

Kramar

Helena

  1. I vilket hus infaller veckans solförmörkelse och nymåne för oxar? Hur och inom vilka områden påverkar detta oss?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..