Vilka är ni?

Ni som läser och kommenterar här följer ofta med mig ut när jag promenerar eller städar. Jo, det är sant! Jag funderar på era kommentarer och era livsberättelser. Ofta är ni dolda bakom signaturer som endast består av en eller några få bokstäver eller kanske bara ett förnamn. Jag vet inte om ni alla är kvinnor eller om ni är män som skriver också. Jag minns bara era ord.

Det är otroligt roligt när ni kommenterar och tar kontakt. Att få skriva och ge lite, förhoppningsvis, kul tidsfördriv till er är ju hela tanken med en blogg. Men jag kan ju inte låta bli att hoppas att vi någon gång får en chans att hälsa personligen och se varandra i ögonen också. Som på en releasefest eller annan kul tillställning…

Jag hoppas att ni alla får en glad onsdag, vilka ni än är! :-)

Kramar

Helena

 

 1. Anna skriver:

  Jag är Anna. 39 år, född i Kräftans tecken. Kikar in och läser emellanåt.

 2. Jag kommenterar aldrig något men jag lusläser din blogg – den är ärlig, rak och härlig rakt igenom.
  Lejon med ascend i Vågen (hur nu DET ska gå ihop – mellanvägen alltid bäst sålänge det är MIN mellanväg ;) ).
  28 år, smått trött på jobbet men har inte kommit på vad jag vill utveckla mig själv i. Letar efter mitt ”hem” – där jag känner mig hemma (tror inte det är i Sverige). Har precis smått ramlat ner för pinnen och blivit småkär vilket är extremt ovanligt för en enstöring som mig. Mötes ombord på ett plan…haha…märkligt det där! Så just nu tvingar jag mig utanför min komfort zone för att få det till att fungera. Åker iväg 3 mån till usa och har inget inplanerat förutom Nyår – känns läskigt eftersom jag är den som vill ha allting planerat.
  Kommer nog aldrig att sluta läsa din blogg – det står så mycket bra i den :D

  1. Hej Kittina!
   Du genomgår antagligen din Saturnus Återkomst just nu och det är helt rätt att gå utanför din comfortzone. Bra att du vågar, även om du” normalt inte gör sånt”. :-)
   Jättekul att du skrev!
   Kramar och glad helg,
   Helena

 3. Tack ALLA för era kommentarer! Jag blev så glad för jag är omåttligt nyfiken på er ska ni veta! Min lilla lejondam tillåter mig inte att svara alla personligen idag. Jag har precis återvänt från storstaden till landet och rubbade tydligen sömnschemat helt och hållet…
  Kramar till er alla! Och TACK för att ni skriver till mig! :-)
  Helena

 4. Maria skriver:

  Jag heter Maria, och är född i Lejonets tecken. 29 år och letar nu efter mitt första riktiga jobb. Jag upptäckte ganska nyligen vad jag vill jobba med, kommit långt i flera rekryteringar. Det känns som det äntligen kommer vända för lejonet. Så mycket på gång nu! Känns som jag har ett jobb innan jul. Det har verkligen snurrat på ordentligt :) Jag gillar din blogg och den hjälper mig hålla hoppet uppe! Kram

 5. Lena skriver:

  Du är alltid så positv och tack vare dig , har jag börjat tänka tanken på att försöka skriva en bok;) Jag heter Lena, bor i Småland, 50 år, gift, 2 pojkar och arbetar i förskoleklass. Är kräfta med ascendenten i skytten, Ses på festen!

  1. Lena skriver:

   Hej! Heter också Lena. Hur vet man sin ascendent? Är annars jungfru och 51 år

    1. Lena skriver:

     Lena igen.
     Kan du skriva och berätta mer om ascendent i horoskop. Vad innebär det? När jag följde din länk och fyllde i mina uppgifter visade det sig att min ascendent var i Scorpion. Blev ledsen då det inte var så uppmuntrande. Har nu lagt mina känslor åt sidan och tänker att det kanske finns andra aspekter som också påverkar min personutstrålning som är mer uppmuntrande. Tack för feedback och en levande horoskopsanalys!

  1. Skyttar älskar skrivande! Vad kul! Skriv på!
   Kram Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..