Horoskop vecka 44, 2014

Hurra! Det är över! Merkurius har vänt framåt och vi kan återigen få lite ordning på telefoner, datorer, kontrakt, kommunikationer och resor. Jag har till slut bara skrattat den senaste veckan. Det har bara varit för mycket trassel kring de här områdena. Men, nu är det över!

Satsa på karriären, men behåll ödmjukheten

Mars befinner sig i Stenbocken, han flyttar in söndagen den 26 oktober,  och vi är mer strebers än någonsin. Att få lägga i den absolut högsta växeln vad gäller karriären kan närmast kännas skönt efter Merkurius stillestånd. Med hetlevrade Mars är det enda vi ska bära med oss i minnet att vi inte ska bli för egocentriska och kräva för mycket. Världen kan inte dansa efter Mars pipa hela tiden, även om Mars skulle älska det. Detsamma gäller för oss själva. Minns att ta ett steg tillbaka ibland och kom ihåg ordet ödmjukhet. Man kan jaga karriär och åstadkomma mycket, även med en mjuk framtoning.

Kultur, skönhet och glamour

På måndagen den 27 oktober möts Venus och Neptunus. Dessa tu älskar konst, fantasier och skönhet. Detta gör den kommande veckan till en perfekt kulturvecka. Beställ biljetter till operan eller någon teateruppsättning, gå på konstgallerier, måla eller gå på konsert. Använd hela veckan till dessa vackra ämnen eller planera en mysig kommande helg. Venus och Neptunus håller sig tillräckligt nära varandra även då för att du ska kunna få ut det mesta möjliga av en kulturupplevelse. Om du ska välja en kväll i veckan för romantik satsa då på måndagen den 27 oktober! Det kan bli riktigt glamoröst och roligt.

Tänk utanför ramarna och bli ihågkommen

Den efterföljande dagen, tisdagen den 28 oktober, är det energigivande Solen och Neptunus som får till ett möte. Solen är Lejonets styrare och med hans kvaliteter var gäller att framhäva sig själv är tisdagen en toppendag för att på olika sätt uttrycka sig själv på ett konstnärligt, förförande sätt. Genom att använda din fantasi kan du framstå som en extra spännande kandidat om du t ex går på arbetsintervju eller kanske håller en presentation av något slag. Våga tänk en aning utanför ramarna och folk kommer att minnas ditt innovativa sätt.

Happy Halloween!

Lördagen den 1 november och Halloweenhelgen kommer präglas av tre möten på stjärnhimlen; Merkurius och Jupiter flirtar med varandra, Venus och Pluto likaså. Och Mars blinkar åt Neptunus. Alla tre möten är vänliga och glada då de alla är så kallade sextiler som är stjärnornas sätt att visa oss på möjligheter och bidrar till harmoni. Det är en utmärkt dag för att resa, kläcka smarta idéer, satsa på försäljning eller att presentera kreativa idéer. Venus, Pluto, Mars och Neptunus skänker dessutom fina aspekter för att romantiken, och passionen, ska flöda. Inte så illa, eller hur?

Pengar, pengar, pengar…

Veckan avslutas med att Solen och Pluto kallar till ett ekonomiskt råd. Sätt dig ned och tänk igenom din ekonomi. Behöver du dra åt svångremmen eller kan du putsa din gloria för att du tagit väl hand om dina pengar? På söndagen har du en toppenchans för att få koll på dina pengar. Särskilt vad gäller delad ekonomi, då Pluto styr över andras pengar, såsom en partners.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

 1. Får bara inflika med att solen styr lejonet och inte väduren som ju styrs av mars :)

  1. :-) Det har du helt rätt i! Ska ordna detta så fort jag kan/ når en dator…
   Tack!
   Kram
   Helena

 2. Önskar dig en härlig vecka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..