Mot Riddarholmen!

Det är dags för mig att möta Akademibokhandelns inköpsgrupp. Det är en fantastisk möjlighet och något som jag funderade kring massor av gånger när jag funderade på att ge ut mina böcker själv: Hur sjutton skulle jag lyckas sälja in dem till bokhandeln? Jag är så glad att jag får ha min förläggare Eva vid min sida. Hennes kunskaper och erfarenhet är guld värd för en nybörjare som jag…

Vid det sena eftermiddagskaffet vet jag hur det gick. Återigen på med kavaj, skjorta och glatt ansikte. Detta blir skoj!

Vad gör ni andra denna onsdag (när jag bara babblar om Happytown hela tiden…)?

Glad onsdag till er alla!

Kram

Helena

 1. Hej Helena jag skulle vilja maila dig men hittar inte din mail adress?

  Jag skulle vilja göra en mini intervjuv med dig till min blogg på http://igotthepower.devote.se/. Om du vill får du gärna maila mig på jacqueline.rova@hotmail.se och berätta din historia med horoskop. Dvs hur det kom sig att det blev en del av dig, hur du gör mm. samt bifoga bilder som jag får använda samt vad du vill att jag ska länka till. Vore super kul om du hade viljan och tiden att vara med på detta.

  Må så gott
  Namaste
  Jacqueline

 2. Jag jobbar hinner inte så mycket annat på veckorna ;) Jag känner din iver och lycka, så kul för dig!

 3. Astro skriver:

  Hej ! Jag undrar om vad har du för stjärntecken !!

 4. Julia skriver:

  Usch tycker jag prövas på alla håll och kanter nu i livet :(
  Kämpar och kämpar men kommer igen stans.
  Deppar ihop och ger upp.
  Längtar och längtar men får aldrig det jag vill ha.
  Mitt liv bara krånglar och kantras av att man är fattig som en kyrkråtta.
  Kommer det aldrig ändra sig.
  Kommer det alltid va såhär.
  Att man hela tiden misslyckas och aldrig kommer bli nåt.
  Är det kört vid 40 :(
  Kram Julia ❤️

  1. Håll ut Julia! Att du ser dig om efter förändring är ett tecken på att du startat vägen mot något annat, gladare. Ge inte upp dina drömmar och mål. Envishet och tålamod är dina bästa kompisar på vägen.
   Stor kram;
   Helena

   1. Julia skriver:

    Tack snälla.
    ❤️❤️❤️
    Bra svar :)

 5. Jag som först trodde att HT var en bok för barn så jag har inte läste så mycket här men av en händelse såg jag att den var för vuxna, och vilken härlig bok dessutom! Den måste jag skaffa mig när den blir klar :)

  1. Hej Johanna!
   Happytown är selfempowerment/astro-boken och Fortunatas Profetia är barnbokstrilogin. Jag ska vara tydligare!
   Kramar och tack för ditt intresse, det gör mig väldigt glad!
   Kramar och glad torsdag!
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..