Presentationsmöten för Happytown

Nu är vi åter på landet efter några roliga dagar i Stockholm. Måndagens och onsdagens möten med Bonnier Bokklubbar och Akademibokhandeln gick bra. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig utan gick med öppet sinne och så gott förberedd jag kunde. På båda möten presenterade vi Happytown för två respektive tre personer. Jag berättade kort om mig själv och varför jag skrivit boken samt, självklart, kort om innehållet. Eva hade med sig och delade ut presentationstexten som ni ser nedan.  Jag skrev en presentation som jag sedan memorerade genom att teckna en mindmap. (Mindmap är fantastiskt för att minnas allt man vill få sagt.) Det hela gick supersnabbt och nu är det bara att vänta och se om det vi sa om Happytown väckte deras intresse.

Förhandsboka Happytown

Jag har fått några frågor om det går att förhandsboka Happytown. Det är naturligtvis väldigt roligt att få den frågan. Jag och Eva kommer ha ett möte med Adlibris för att göra det möjligt att boka Happytown innan den släpps. Stort tack för ert intresse, det värmer enormt!

Nu ska jag springa runt och sortera upp allt från resväskan. En salig blandning av nappar, astrologianteckningar, bokmanusutskrifter och kläder. Hugaligen…

Fortsatt glad torsdag till er alla!

Kramar

Helena