Ett dagsverke

Idag ska jag vara ruggigt tidseffektiv. Jag hoppas att mina planer på att fortsätta skriva bokmanus, städa huset inför helgen, ta hand om det lilla lejonet och hinna dra en kam genom mitt eget hår, går ihop sig.

Nästa vecka har vi en fullmåne i Oxens tecken och det är dags att tänka ekonomi, inkomster, värderingar och tillgångar. Oxen styr det andra huset där alla dessa ämnen bor. För alla Lejon och lejonascendenter blir det dessutom dags för karriärkulmination för något som vi startade i april. För egen del har jag satt sikte på dagarna från och med söndagen för att skicka iväg det första utkastet av manus till förlaget. Det känns toppen att vara ute i god tid. Nu får jag och förlaget en chans att se om/var det behövs mer kött på benen och sen får jag fila till det sista i manus.

På torsdag den 6 oktober ämnar jag publicera vad som väntar alla stjärntecken vid fullmånen. Sedan nymånen den 23 oktober har vi bl a fokuserat mycket på krediter, lån, bidrag och gemensam ekonomi. Nu ska det blir mer fokus på vad vi kan ha lyckats bygga upp inkomst- och tillgångsmässigt sedan april månad. Kika in på torsdag om det låter spännande!

Jag önskar er alla en glad Halloweenhelg- spökenas och minnenas helg. Jag avser att minnas de som levt genom att tända ljus här hemma och sända dem varma tankar. I latinamerikanska länder dukar man ofta upp en festmåltid på de dödas gravar, för att de ska kunna delta i firandet. El dia de los muertos. Jag tycker att det finns något vackert i den tanken. Vad tycker ni?

Glad fredag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..