Horoskop vecka 46, 2014

Ingenting är omöjligt!

Veckan startar med att energiknippet Mars och tranfsormationsplaneten Pluto möts i en så kallad konjunktion. Mötet äger rum i Stenbockens tecken på den 12:e graden. Stenbocken är karriärintresserad som få och med Mars som närmast kan gå över lik för att lyckas med sina projekt och Pluto som är redo att kasta allt överbord för att få en nystartschans så innebär detta möte att man är extremt motiverad för att lyckas. Projekt Inget-Är-Omöjligt rivstartas av de här planeterna. Om du vill få fart på något ska du verkligen använda dig av måndagen den 10 november. Mars kan vara rätt påstridigt och egoistisk så ta gärna med dig en liten brasklapp till dig själv med orden: Kära du, kom ihåg att praktisera en aning ödmjukhet också.

Vackert, vackert men också en aning förrädiskt

På tisdagen den 11 november signalerar kontrakts- och kommunikationsplaneten Merkurius till drömske Neptunus att något bör göras. Det är en perfekt dag för att tala, skriva och läsa om fantasier, visioner och skönhet. Om man skriver eller på annat sätt skapar något av visioner så är det en stor chans för att man lyckas ge en bild som påminner om en saga. Så övertalande, så förföriskt. Om du står i begrepp att skriva under ett kontrakt, ta det då lite varsamt. Neptunus sätter gärna på sig rosa glasögon och ser bara det som hon tycker passar. Man kan alltså missa viktiga klausuler eller villkor om man inte dubblekollar.

Dagen då vi ser allvarligt på kärleken

Dagen därpå, på onsdagen den 12 november, sammanstrålar kärleksplaneten Venus och organisationens Gudfader, Saturnus. Den strikte Saturnus vill ha ordning i leden och symboliserar ofta en äldre person, alternativt en ung person med ett mycket konservativt sätt. När dessa tu möts kanske du attraheras av en person som är äldre än du eller besitter någon form av erfarenhetsmässig tyngd. Personen kan tillika vara en framgångsrik person. Någon man kan se upp till. Saturnus kan lägga sordin på kärlekslyckan för att viktiga frågor gällande relationen måste dryftas.

Håll i humöret

Samma dag, den 12 november, blänger Mars ilsket på överraskningarnas planet, Uranus. Oväntade reaktioner, såsom ilska eller utbrott, kan bli resultatet. Mars befinner sig i Stenbocken (jobb/karriär) och Uranus i Vädurens tecken (Jag vill, jag kan, jag ska). Försök att djupandas om du eller någon i din närhet ser ut att vara på väg att tända till.

Se upp för överdrifter!

När vi kommer till torsdagen den 13 november har vi ett möte mellan den energigivande Solen och turgossen Jupiter. De är inte på samstämmigt humör utan deras åsikter går isär. Jupiter kan hamna i överdrifternas fälla. Med Jupiter i partyprissen Lejonets tecken och Solen i Skorpionen ska man se upp med begär: för mycket sex, mat, dyra inköp eller att ställa sig i gemensam skuld med sin partner, kan ge mer problem än roligheter. Om du är medveten om tendensen att överdriva har du inget att oroa dig för. Frestelserna vid buffébord och kreditkortshanteringen är då under kontroll!

Framåt för fantasier och healing

På lördagen den 15 november går vackra, drömska Neptunus framåt efter att ha befunnit sig i lågenergiläge sedan i början av juni i år. Om det har känts ovanligt oklart gällande hälsa, healing, det inre, fantasier och kreativa skapelser sedan dess kan det bli lättare nu. Kreativa visioner kan gå framåt efter månader av att ha samlat inspiration. Neptunus befinner sig i andliga Fiskarnas tecken. Har du funderat och övervägt en nytt sätt att tro, kanske du kommit fram till vilken väg du ska välja nu.

Grävande journalistik

Veckan avslutas med att tjattrige Merkurius och Pluto går samman på söndagen den 16 november. De håller händer och är på ett gott humör så blandningen av deras energier är positiv. Merkurius är känd som journalistens, lärarens och skribentens tecken. Pluto har en stark förkärlek för det djupa och det dolda. Sex, lögner och videoband är vibben, kan man säga. Nu är en toppendag för att skriva om passion och begär eller kanske utöva prisbelönt, grävande journalistik. Håll utkik i media och tidningar- kanske kommer något som dolts, fram.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

  1. Tack!
    Önskar dig en härlig vecka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..