Frågor?

Det är måndag och jag springer mellan spjälsäng och dator. Det är skoj för det mesta men inget tempo som man kan hålla en livstid.

Make my day och skicka mig en fråga om något som du tycker vore roligt om jag tog upp här på bloggen. Ni vet vad jag älskar: stjärnor, författande, entreprenörskap och inre styrka. På sistone har jag fått en del mail med frågor som rör mig personligen. Sådana frågor svarar jag gärna på också.

Jag väntar med spänning på era kommentarer!

Glad måndag!

Kram Helena

 1. Hej, fantastisk inspiration och tänkvärda ord du delar med dig. Tack!
  Jag skulle vilja läsa mer hur man attraherar ett jobb. Jag står snart utan och vill grunda för ett bra tänkande. Börjar redan bli stressad över ekonomin, och vad jag ska söka för nya möjligheter. Hls Lena

 2. Hej Helena, hoppas allt är bra med dig!
  Jag undrar hur årets slut ser ut för Vattumän kärleksmässigt? Jag funderar på att försöka återuppta kontakten med en Lejon som jag nog är småkär i. Kontakten bröts i slutet av juli i år men jag saknar hen så fruktansvärt mycket… Undrar om jag skulle ha planeterna med mig om jag bestämde mig för att ge det ett försök till…
  Tack för en underbar blogg, kram

 3. Lina skriver:

  Hej Helena!

  Jag är en ny läsare på din blogg och har en massa funderingar kring astrologi. Det är möjligt att du redan har besvarat en del av dem, jag har inte hunnit bläddra igenom allt ännu, men jag gillar det jag läst hittills! :)

  Jag är nyfiken på vad du använder för hussystem och om du alltid använder dig av det när du ställer horoskop? Har du provat att använda andra hussystem än det du använder just nu och vad var det som gjorde att du valde att använda dig av just det hussystemet som du föredrar att använda nu?
  Jag undrar för jag kan själv inte bestämma mig för vilket hussystem jag vill använda mig av. Känner mig vilsen. Jag tror att jag behöver vara konsekvent i det jag väljer för att få ut något av astrologin. De hussystem jag pendlar mest mellan är Placidus samt Equal men tittar då och då även på Whole sign.

  Jag undrar också vad din erfarenhet säger om att ha planeter nära (eller på) gränsen till andra tecken, ”cusp”. Använder du dig av det? Om du använder det, använder du det för alla planeterna (och har de i så fall olika stor orb beroende hur nära ”cuspen” de är och vilka planeter det gäller)? Använder du det även för Ascendenten? Mc? Och kanske husspetsar? Och hur tolkar du planeten/planeterna som styr tecknet/tecknen, blir det fler ”styrare”?

  Brukar du se på declinations: parallel och contra-parallel? Tolkar du då dem som konjunktioner och oppositioner?

  Chiron… Jag har inte tänkt så mycket på Chiron förut, men nyligen hade en nära vän sin Chiron-återkomst och gjorde en total livsförändring! Omvärderade och agerade. Vad har du för erfarenhet av Chiron (om du använder dig av honom)?

  Ursäkta alla frågor! Känner att jag har kört lite vilse i astrologin. Förstår om det blir för mycket att svara på, men tänkte att jag kunde iaf fråga :)

  Tack för en bra blogg och ha det bra!
  // Lina

 4. Hej Helena! Jag är nyfiken på hur pass ”fast” i sitt födelsehoroskop man är. Finns det möjligheter att förändra förutsättningar trots att stjärnor och planeter stod som de gjorde när man föddes? Allt gott/Lena Appel

 5. Ina skriver:

  Hej! Jag är såå glad att din blogg finns! Vet att du har skrivit lite om the secret. Har du exempel från ditt eget liv där du har tillämpat det tankesättet och det har fungerat? Har du isåfall tips på det, speciellt gällande kärlek?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..