Den sovande profeten

Edgar Cayce är mannen som även går under smeknamnet ” Den sovande profeten”. Anledningen är att han kunde försätta sig i ett slags transliknande tillstånd där han fick tillgång till information om de mystiska i livet. Under sin livstid gjorde han massor av readings och gav mycket detaljerad information om bl a Atlantis. Jag är ingen expert i ämnet utan har bara bläddrat förbi hans namn ett flertal gånger. För de som är fascinerade av civlisationen Atalantis och om den överhuvudtaget fanns så ska man definitivt kika vidare på Edgar Cayces arbete.  Atlantis och atlanteanerna ska ha varit en högre stående civilistation än vår egen och, om jag har förstått saken rätt, med andligt utvecklade individer som medborgare. Den mystiska plats som kallas Bermudatriangeln ska ha dolt ingången till denna magiska värld.

Som vanligt triggas min fantasi av sådana här teorier och jag spinner gärna vidare på dem själv. Kanske har någon av er hört att ni härstammar från Atlantis när ni besökt en spådam? Om så är fallet är det bara att ta det som en komplimang- de påstås ju ha varit högt utvecklade andliga individer.

Glad tisdag på er alla!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..