När Saturnus går vidare

Bistre Saturnus har tillbringat drygt två år i Skorpionens tecken. Han har hållit sin pekpinne högt över ämnen som hanterar gemensam ekonomi, sex, passion, lust, begär, lögner och bedrägliga beteenden. Som alltid har Saturnus manat till ordning och reda i leden.

Vad har du gått igenom som har påverkat och utmanat dig i personliga relationer eller i gemensam ekonomi med en partner, syskon eller staten? Har där funnits en känsla av ”åh, Gud, kan det inte bara ta slut någon gång”? Har frågor kring testamenten, a-kassor, bidrag, försäkringspengar eller huslån tärt på dig under tiden sedan hösten 2012? Eller är det en personlig relation som ställt krav på dig att bli tuffare för att inte låta dig tryckas ned av en svartsjuk, kontrollerande partner?

Goda nyheter! Från och med julafton flyttar Saturnus vidare och vi har gått igenom tillträckligt med lektioner i konsten att hantera dessa områden. Saturnus kommer att backa in i samma område under några månader under 2015 men vi kommer inte på långa vägar få det lika kämpigt då, som det varit under de senaste två åren. Det är synnerligen glada nyheter, tycker jag. :-)

Glad onsdag!

Kramar

Helena

 1. Oj vad många ni är som kommentarerat!
  Saturnus har verkligen testat oss alla i Skorpionens tecken och det kommer bli en lättnad att få gå vidare.
  När Saturnus går vidare flyttar han in i Skyttens tecken och vibben blir mindre ”under-cover” än med Skorpionen. Sex, svartsjuka, kirurgi och psykologiska maktspel har varit under Saturnus lupp sedan hösten 2012- rätt ansträngande ämnen. Under en period av ca tre månader nästa år kommer Saturnus att backa in i Skorpionen igen, vi får en kort återblick in i det som varit och en chans att stämma av om vi valt rätt eller fel efter dessa prövande år.
  Håll ut kära vänner, som man brukar säga ”this too shall pass”.Saker vi gjort eller inte gjort under de gångna två åren leder oss nu framåt, antingen vi gjort vårt bästa eller tycker att vi svikit oss själva eller andra. Att ge sig själv förlåtelse och gå vidare är det bästa man kan göra om man inte är nöjd med beslut man tagit. Har man kämpat på för allt vad tygeln håller och känner sig tilltufsad nu är det skönt att veta att prövningen snart är över.
  Ledsen att jag inte skriver till er personligen, jag får helt enkelt inte ihop tiden med det lilla Lejonet, skrivandet av Happytown och personligt matintag :-)

  Kramar till er alla!
  Heleena

 2. Hej! Undrar då jag är skorpion o född 24.10. Kommer Saturnus att sluta bråka med mej ?

 3. Julia skriver:

  Va skönt att livet blir lite enklare :) ❤️

 4. Helene skriver:

  Tackar stjärnorna att bli fri från vissa personers elaksinnade beteende⭐️⭐️
  Det börjar bli tufft nu….
  Kram till dej Helena alla som behöver en❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..