Årshoroskop 2015

Det är den där tiden på året igen- den då det är dags att göra sig redo för året som kommer. Spännande!

Jag har påbörjat tolkningarna av årshoroskopet 2015. Som det ser ut i skrivande stund kommer jag att publicera årshoroskopet för alla stjärntecken i mitten på december. (Alla tecken publiceras samtidigt så att ingen ska behöva vänta.) Håll ut tills dess alltså!

Bäst att jag knattrar vidare nu…

Kramar och glad torsdag till er alla!

Helena

 1. Kära alla ni som skrivit!
  Tack för smarta frågor och fina, värmande kommentarer!
  Jag kommer i veckan som kommer göra ett nytt inlägg med svar. En del av era frågor förtjänar dock egna inlägg. Jag vill så gärna svara er alla personligen men idag är en sådan där dag då det inte går, rent tidsmässigt och så tror jag att en del av frågorna även bör komma andra tillhanda också. Jag vill dock att ni ska veta hur glad jag är att ni tar er tid att läsa och skriva till mig. Ni är verkligen min inspiration när jag bloggar!
  Stora kramar och glad lördag!
  Helena

 2. Så spännande, ser fram emot det!
  Passar på att lägga in en fråga till dig ang. det du skrev i ett tidigare inlägg om att fråga dig saker vi ville ha reda på om dig mm. Jag hade dataproblem då så det fungerade inte med kommentarer tyvärr.
  Står i begrepp att göra något som är väldigt stort för mig och som kräver en hel del självförtroende och självkänsla, styrka och tillit. Att låta en dröm bli verklig helt enkelt. Har upptäckt att jag har massor av rädslor inom mig som sätter käppar i hjulet och det är en kamp varje dag att fortsätta tro på mig själv och det jag ska göra.
  Din resa har ju inneburit (såvitt jag förstår) många beslut som inte varit helt enkla och som inte heller haft några garantier. Har även du känt av inre motstånd i form av rädslor och andra negativa tankegångar som begränsat dig? Hur har du i så fall jobbat med dessa, kommit över dem och stärkt din tillit till framtiden? Hur gjorde du för att våga kasta dig ut?
  Ha det gott och fortsätt med din härliga blogg och ditt fina skrivande!
  Tacksam!
  Kram

  1. M skriver:

   Musiktips: ”Jump”, Madonna

 3. Lidi skriver:

  Gud vad kul med årshoroskoo. Jag är jungfru, cusp i vågen och ascendent i oxen. 2014 var ett jobbigt år men en av dem bästa i mitt liv. Blev klar med studier, ska starta nya studier, jobb och m.m.

  Otur i kärlek dock och jag hoppas verkligen 2015 för med sig kärlek och möjlighet till egen lägenhet.

  Älskar dina horoskop Helena. Fortsätta göra det du är så grym på!

 4. Helena skriver:

  Hej!
  Låter jättekul med årshoroskop! Jag undrar bara lite över det förra inlägget du skrev ..om Saturnus (?) som nu skulle backa. Var tar Saturnus vägen då?
  Tack för din flitiga skrivande på bloggen! Alltid kul och spännande att läsa (=
  Jag undrar om det är möjligt att köpa personligt ställt horoskop av dig?
  kram,
  Helena (vackert namn eller hur?!)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..