Frågor får svar!

I måndags efterlyste jag sådant ni undrar över. Jag fick flera spännande frågor tillbaka. Och här kommer mina svar på några av dem. (Ni som inte finner svar på era frågor- håll ut. De kommer!)

Ina:

Hej! Jag är såå glad att din blogg finns! Vet att du har skrivit lite om the secret. Har du exempel från ditt eget liv där du har tillämpat det tankesättet och det har fungerat? Har du isåfall tips på det, speciellt gällande kärlek?

Hej Ina!

Tack för din snälla kommentar!

Jag har inte medvetet använt mig av the secret för att attrahera min man men i efterhand ser jag att mycket av det jag drömde om gått i uppfyllelse. Bland annat önskade jag mig inte bara en trevlig man utan såg även framför mig hur hans föräldrar var ett riktigt trevligt par. Mamma skulle vara ”piffig” och kreativ och pappan gärna sportig. Resultatet blev en svärmor som är modemedveten ut i fingerspetsarna och mycket duktig vad gäller heminredning. Svärfar är gammal elitskidåkare och håller igång för fullt. Bästa sättet att attrahera kärlek är att klara sig utan den. Var nöjd med det du har och kärleken kommer till dig! Men för att göra saken roligare kan du göra en lista på egenskaper och uteseende m m, det är oftast sånt man gör omedvetet i alla fall. Det brukar leverera! Lycka till!

Jeanette:

Inre styrka o ledarskap kanske du har möjlighet att skriva om. Naturligtvis även alla ämnen du skriver om nu :)

Det kommer mer av sådana ämnen. Absolut, Jeanette!

Emma:

Hej! Vad jag har förstått så är du också Skytt! Därför tänkte jag passa på att fråga lite om det… Jag utbildar mig just nu inom ett administrativt yrke som rör personalfrågor, ledarskap osv men är ganska styrt (trots att man lägger upp sina dagar själv). Hur tycker du att en Skytt ska balansera upp sitt liv på bästa sätt, när vi nog egentligen passar bäst som egna företagare? ;) Kan få panik över att någon har kontroll på mig, styr mig eller sätter ramar. Vill gärna ha dina tankar och ideér kring vår personlighet…. Kram!

Jag är en typisk, frihetsälskande Skytt med massor av Lejon i mig. Min första astrolog kallade mig ”flummig som en fisk och aktiv som en Vädur” på grund av Mars och Neptunus placeringar i mitt horoskop.

En Skytt ska styra över sin vardag på det sätt som han/hon önskar. En anställning behöver inte alls vara fel men du ska då få bestämma upplägget för dagen själv och helst inte bli störd när du sätter igång! Du får ju också lägga upp din dagsplanering själv, som du skriver, så det är helt rätt. Om du redan nu känner en aning panik, ta det då som ett tecken på att du kanske i slutändan ändå ska sikta mot egen verksamhet och att du faktiskt är på väg mot något som gör dig lyckligare. Du har ju redan reagerat på situationen så att säga.

För min del så rev och slet jag mitt hår nästan varje dag som anställd. Detta trots att jag fick fria händer under ansvar. Nu när jag letar nytt arbete känner jag igen mig i dina funderingar. Vi måste tyvärr utrusta oss med lite tålamod. En anställning är oftast trygg och kan komma väl till pass när man behöver det, som vid bostadslån och semestrar. (Då man kan flyga och flänga åt alla håll bäst man vill.) Skyttar har ofta tur. Vi styrs av Jupiter som är tursam som få. Läs och res på fritiden och ha tillit till att rätt arbetssituation kommer till dig precis när den ska.

Lycka till!

Jannie:

Du refererar till din dotter som ett lejon, men jag är nyfiken på ditt och din sambos/makes stjärntecken. Vilka är det, och märks det tydligt både personligt och i er relation vilka tecken ni är?

Tack för fantastiska horoskop och lycka till med författarkarriären :)

Tack Jannie!

Jag är Skytt och min man är Våg. Det märks tydligt vem som är vem. Jag kan bo lite varsomhelst och är en riktig slarver. Min man är ordningsam och skapar balans och harmoni i allt han rör vid på hemmaplan. Vi är båda bra medlare. Vågen är just rättvisans tecken och Skytten tycker om tanken på moral och lag och rätt. Jag spinner stora planer inför den skrivande framtiden och följer gladeligen med maken när han vill åka på sociala event för att skapa relationer till folk. Jag får massor av kreativa idéer på t ex bilevent. Supervågigt och superskyttig.  En bra kombination!

Gabriella:

Hej :) Jag är skorpion och har ju haft saturnus i mitt tecken sen November – 2012. Nu är min undran ifall saturnus påverkan försvinner successivt till 23 December eller om det händer just den dagen ? Vänlig hälsning :) Gabriella

Hej Gabriella!

Saturnus har arbetat med er Skorpioner i drygt två år och många kan redan ha gjort det värsta jobbet. Se det som att Saturnus, när han lämnar, gärna gör det med en liten gåva för allt hårt arbete. Kanske en ny kärlek kommer eller bara en chans till mer liv och fläkt i ditt liv. Det är inte något som kommer ske på just en specifik dag, utan sker lite i taget. Pressen och det trista försvinner från och med julen. Saturnus kommer backa in i Skorpionen några månader under 2015 men det kommer inte bli samma stränga känsla som tidigare. Det är bara som en liten dubbelkoll ”du lärde dig väl din läxa gällande det här?”

Håll ut!

Jessica:

Läser din blogg varje dag, du skriver så bra! Undrar när man kommer kunna köpa din bok Happytown? Kram

Tack Jesscia!

Happytown kommer att finnas i butiker den 20 mars 2015. Jättekul att du är nyfiken på boken- jag närmar mig just nu slutet av skrivandet och det är så otroligt roligt att ha fått chansen att skriva den här boken. Jag hoppas att de som läser den ska tycka om den!

Kramar till er alla!

Helena

  1. Emma skriver:

    Tack snälla för svaret! Det, tillsammans med en del andra tecken, gör mig riktigt hoppfull inför framtiden. Tar examen i juni och har redan fått ett par riktigt spännande hintar om jobberbjudanden, men sedan kan jag börja krisa i huvudet om att jag kommer bli ”fast i någon annans ramar”. Så detta svar lugnande mig! Ser mycket fram emot årshoroskåpet. Tror du att Skytten kan ha framgång i karriären 2015? :) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..