Boklördag. ”Lev din dröm” av Helena-Magdalena Ivekrans

För ett drygt år sedan träffade jag Helena-Magdalena i Kroatien. Som jag tidigare berättat åkte jag med nätverket för kvinnliga entreprenörer, Qoola Qvinnor, och mötte massor av smarta och kul damer. Helena-Magdalena var en av de som verkligen inspirerade mig.

Helena-Magdalena skriver en mycket spännande blogg om livet, andlighet och lagen om attraktion. Igår kom hennes bok om hur man bemästrar konsten att använda sig av attraktionslagen ut. Jag har läst den i rekordfart och älskar alla de tips som finns för hur man kommer i rätt stämning, varför lagen ibland inte fungerar och saker man dagligen kan göra för att må toppen och uppnå sina drömmar. Bokens titel ”Lev din dröm” är mycket träffande för mig. Det var bland annat en sak som Helena-Magdalena sa under en föreläsning som gjorde att jag fick rejäl fart mot mina egna drömmar; att sluta gå som katt kring het gröt och istället AGERA!

Ni som är intresserade av att uppnå drömmar- detta är boken för er! Den är rykande färsk från pressarna, den kom ut igår den 14 november!

Glad lördag!

Kramar

Helena

  1. Tack för tipset! Vilken fantastiskt fin bild på bokens första sida!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..