Fler frågor som får svar!

Här kommer ytterligare svar på frågor ni ställt! I de fall de gäller personliga frågor angående era horoskop har jag svarat vad som gäller generellt med utgångspunkt från ascendent resp soltecken.

Kramar och glad måndag till er alla!

Ann-Mari:
Står i begrepp att göra något som är väldigt stort för mig och som kräver en hel del självförtroende och självkänsla, styrka och tillit. Att låta en dröm bli verklig helt enkelt. Har upptäckt att jag har massor av rädslor inom mig som sätter käppar i hjulet och det är en kamp varje dag att fortsätta tro på mig själv och det jag ska göra.
Din resa har ju inneburit (såvitt jag förstår) många beslut som inte varit helt enkla och som inte heller haft några garantier. Har även du känt av inre motstånd i form av rädslor och andra negativa tankegångar som begränsat dig? Hur har du i så fall jobbat med dessa, kommit över dem och stärkt din tillit till framtiden? Hur gjorde du för att våga kasta dig ut?
Ha det gott och fortsätt med din härliga blogg och ditt fina skrivande!
Tacksam!
Kram

Ann-Mari, din fråga är så toppen att jag kommer göra ett eget inlägg av saken. Jag tror vi alla har rädslor och negativa tankar som stoppar oss. Jag har utarbetat några knep och de fungerar för mig. (Jag har fyllt Happytown med de knepen! ) Håll utkik här på bloggen så ska jag berätta mer!

Helena:

Hej!
Låter jättekul med årshoroskop! Jag undrar bara lite över det förra inlägget du skrev ..om Saturnus (?) som nu skulle backa. Var tar Saturnus vägen då?
Tack för din flitiga skrivande på bloggen! Alltid kul och spännande att läsa (=
Jag undrar om det är möjligt att köpa personligt ställt horoskop av dig?
kram,
Helena (vackert namn eller hur?!)

Hej Helena (ja, väldigt snyggt namn!:-))

Saturnus kommer backa tillbaka in i Skorpionens tecken igen under 2015. Från och med julafton går han in i Skyttens tecken men under 2015 återbesöker han alltså Skorpionen i några månader. Det var det jag menade.

Jag gör tyvärr inte personliga horoskop men om du är nyfiken på ett kan jag varmt rekommendera Isis Kammare eller, på engelska, astrostyle.com

Astro:

Vad hände när lilith komma in i jungfruns tecken 26.11 kl.23:40

Lillith anses bringa fram det mörka och det förbjudna som man dras till. När hon transiterar Jungfruns tecken är den annars så ansvarsfulla Jungfrun inte lika god som vanligt. Begär och slarv döljs bakom en yta. Hela energin påminner mycket om Skorpionens ”stängda dörrar”.

Lidi:

Gud vad kul med årshoroskop. Jag är jungfru, cusp i vågen och ascendent i oxen. 2014 var ett jobbigt år men en av dem bästa i mitt liv. Blev klar med studier, ska starta nya studier, jobb och m.m.

Otur i kärlek dock och jag hoppas verkligen 2015 för med sig kärlek och möjlighet till egen lägenhet.

Älskar dina horoskop Helena. Fortsätta göra det du är så grym på!

Hej Lidi! Bra jobbet med studierna! Det du vet kan ingen någonsin ta ifrån dig och det kan göra dig rik på flera plan!

Med Jupiter i ditt fjärde hus, torde du få goda nyheter angående ett eget boende eller åtminstone ett bättre boende än det du har idag. Jupiter ger dig flyt inom bostad och familj fram till och med augusti 2015.

Vattuman:

Hej Helena, hoppas allt är bra med dig!
Jag undrar hur årets slut ser ut för Vattumän kärleksmässigt? Jag funderar på att försöka återuppta kontakten med en Lejon som jag nog är småkär i. Kontakten bröts i slutet av juli i år men jag saknar hen så fruktansvärt mycket… Undrar om jag skulle ha planeterna med mig om jag bestämde mig för att ge det ett försök till…
Tack för en underbar blogg, kram

Hej Vattuman!

Med Jupiter i ditt äktenskapshus och hus för seriösa kärleksrelationer så har Vattumannen goda möjligheter att hitta rätt i kärleken just nu och fram t o m i augusti.  Följ ditt hjärta och vet att om det är Lejonet som är din själsfrände så manar stjärnorna gärna på er nedför altargången om du agerar! :-)

Lina som bl a undrar vilket hussystem jag använder mig av:

Jag använder mig av likahussystem. Det fungerar bra för mig men gå på din egen känsla när du väljer. Jag tror mycket på att tillämpa ett stort mått av känsla vid tolkningar också. Kanske kan det hjälpa dig att göra dina val nu när du ska ge dig in i stjärnornas värld.

Lena Appel:

Hej Helena! Jag är nyfiken på hur pass ”fast” i sitt födelsehoroskop man är. Finns det möjligheter att förändra förutsättningar trots att stjärnor och planeter stod som de gjorde när man föddes? Allt gott/Lena Appel

Hej Lena!

Man kan ju inte ändra sin födelsetidpunkt men det finns en astrolog, Bob Marks, som skrivit en spännande bok som handlar om att man kan resa på sin födelsedag för att påverka sitt horoskop under året som kommer. Det är som om man ger sig själv ett nytt solhoroskop under 12 månader. Kanske kan det vara något? Kika in på Amazon och du hittar boken när du söker på Bob Marks.

  1. Wow, tack för svaret Helena… :) Kram

  2. Carina skriver:

    Älskar din blogg Helena! Jag är en kräfta och undrar skall jag byta mitt jobb nu eller skall jag vänta på bättre planet tider? När kommer kräftans bästa tid att hitta en Kärlek? Med vänlig hälsning. Carina

  3. Tack för tips, jag ska absolut kolla det

  4. Lina skriver:

    Tack för ditt svar! :) Känslan brukar visa det som är ”rätt” för en själv så jag får lita mer på vad den säger istället för att analysera med tankar och andras åsikter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..