Attraktionslagen

Jag har fått flera frågor kring hur man bör tänka för att använda sig av attraktionslagen på ett framgångsrikt sätt. Det är ett väldigt spännande tema och med tanke på den drömske Skyttens energier som snart kommer få oss alla att fantisera om STORA planer har jag bestämt mig för att i nästa vecka skriva ett inlägg om hur jag använder mig av lagen om attraktion.

Jag anser mig inte vara en expert i ämnet men jag har efter försök nu lärt mig en del knep för att få ett flöde i saker jag gör eller vill uppnå. Fram till och med måndag avser jag att sätta nya intentioner inför framtiden. Det behövs, jag känner det i hela kroppen. Skyttenssolen har redan börjar smitta av sig på mig. Framåt, framåt och uppåt, uppåt är det som gäller nu!

Hur känner ni det? Om det fanns en magisk ande i en flaska i ert skafferi- vad hade ni bett om?

Kramar och glad fredag till er alla!

 1. -Jag ber om att få vara frisk!
  -Jag ber om att få kärlek!

  -Jag ber om att få ge kärlek!
  -Jag ber om att få gifta mig med värdens bästa man!
  -Jag ber om att få leva ett kärleksfullt och roligt liv med min man!

  -Jag ber om att få jobba med det jag älskar!
  -Jag ber om att få ha det bra ekonomiskt!

  Glad lördag till dig!

 2. Hej Helana har du tänkt mer på om det skulle vara möjligt med en bloggträff? Kanske i samband med ditt boksläpp i vår och tillsammans med ditt förlag? Det vore så roligt att få mötas och höra dig berätta lite mer om din bok o processen. Vänliga hälsningar en trogen daglig läsare

 3. Helene skriver:

  TidningenNära dela med mig av all visdom i min första bok – Lev din dröm!
  Så vill du leva det liv du alltid drömt om, lyckas att förverkliga det du brinner för, skapa flöde i livet så lär dig att bemästra attraktionslagen!

  Här kan du beställa boken:

  http://shop.tidningennara.se/lev-din-drom.html
  Varmt lycka till!

  Har beställt boken men inte fått den ännu. Ett tips om man är nyfiken på attraktionslagen

 4. Julia skriver:

  Låter spännande.
  Har aldrig hört talas om den?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..