Boklördag. Skrivstatus

Puh, efter några väldigt intensiva månader med nyfödd bebis jämte skrivande så fick jag i veckan som gick veta att Happytown ”sitter ihop”. Manus är godkänt av förlaget och vi går nu vidare till förfining, det vill säga att redigera och fylla i luckor. Det känns väldigt skönt att ha kommit så långt när det fortfarande är kvar några veckor till vårt överenskomna datum för deadline. Jag kan unna mig lite ledighet från boktankarna och bara låta det hela vila lite. Det roliga med en sådan lyx är att det kommer in tankar i huvudet om små förbättringar eller tydliggöranden till boken. Jag är glad att jag får den där sista extra tiden.

I veckan talade jag och min förläggare länge i telefonen. Vi har båda massor av idéer och tankar kring PR. Den planen kommer vi först att sätta i början på det nya året men det är en så rolig del så vi kommer alltid in på de där ämnena när vi talas vid.

Vi har också satt sikte på en rolig händelse  april nästa år; bokmässan i London. Mer om det längre fram dock.

Idag är det full fart här hemma. Vår lilla flicka ska döpas och jag springer som en förlorad själ mellan barnkammaren och min egen garderob. Vore ju kul om även mamman i huset hade något nystruket på sig när vi snart ska stå vid dopfunten…

Glad lördag på er alla!

Kramar

Helena

  1. M skriver:

    Det låter som du är inne i ett bra flöde nu. Grattis!
    Lycka till med dopet! Du hittar säkert något fint att ta på dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..