Horoskop vecka 48, 2014

Tänk stort och positivt!

Solen har precis trätt in i optimistiske Skyttens tecken och efter en månad av stark fokus på Skorpionens ämnen är vi redo att fantisera och drömma om framtiden. Skorpionen har arbetat med nära-döden-upplevelser, kirurgi, gemensam ekonomi och begär vi har till mat, andra och sex. Det kan ha blivit rätt intensivt den senaste månaden, eller vad säger ni?

Skytten älskar att visualisera och det ska vi ta vara på. Gräv fram alla tankar och idéer som ni ruvat på. Kanske handlar det om hur ni vi leva era liv framöver eller kanske handlar det om konkreta mål ni vill uppnå. Bägge delar är lika bra. Nu ska ni sätta er och skriva ned era önskningar. Sikta mot stjärnorna och ni skall nå trädtopparna. Helt i enlighet med Skyttens livsfilosofi.

Skytten älskar resor och törstar ständigt efter nya kunskaper. Månaden som nu följer kommer Solen ge mer fokus till tal om resor till utlandet, studier vid högre lärosäten men också lag och rätt. Den största vinsten med Solen i Skytten tycker jag är att en livsoptimism kommer regna ned över oss. Det kommer kännas rätt uppfriskande. Med tanke på gårdagens nymåne i just Skyttens tecken kommer de ämnen som Skytten beskyddar faktiskt ha en inverkan på oss under hela det kommande halvåret.

Under vecka 48 kan vi se fram emot följande:

Långsiktiga kontrakt

På tisdagen den 25 november äger en konjunktion rum mellan Merkurius och Saturnus. Trogna läsare vet redan att Merkurius inverkar på kontrakt, kommunikationer och tal och skrift medan Saturnus älskar organisation och ordning och reda. Saturnus är även mycket konservativ och sitter helst med knäppta händer när resten av planeterna dansar. När Merkurius och Saturnus möts bör försiktighet iakttas när det gäller just kontrakt. Anledingen är att Saturnus inte gör ett endaste pillekvitt i onödan. Han arbetar för långsiktighet vilket innebär att om man skulle skriva under ett kontrakt eller avtal idag kan det komma att gälla för lång tid framöver. I enlighet med Saturnus behov av noggrannhet så kan det finnas en hel del klausuler eller små, detaljer i de papper som ska skrivas under. Läs igenom dem noga. Saturnus är lite av en dysterkvist så nyheter, information eller debattartiklar i stil med ” Så illa kommer ekonomin att se ut i framtiden om vi inte gör något åt saken” kan tänkas florera en dag som denna.

Se upp för det finstilta!

Onsdagen den 26 november för även med sig aspekter mellan Solen och Neptunus som ger ytterligare anledning att vara försiktig med det man skriver under i vecka 48. Neptunus är duktig på att dölja viktiga fakta. Hon är expert på att anamma ”jag är en struts”. Om hon inte gillar något, låtsas hon helt enkelt att det finns. Det är möjligt att det fungerar för Neptunus men för oss andra dödliga kan det komma tillbaka och bita oss i svansen.

Hoppsan, vad trevligt!

Onsdagen den 26 november bjuder också på lättsammare nyheter. Vackra Venus och överraskningarnas planet, Uranus, är på sprudlande humör när de träffas. Oväntade nyheter kan komma i kärlek eller gällande pengar. Uranus gillar internet och tekniska prylar så kanske kommer meddelandet via mail, twitter eller face book. Att springa på en ny kärlek eller bara ha en helt oplanerad väldigt trevlig kväll ute med vänner kan stå på agendan.

Spiritjunkie

På torsdagen den 27 november träder Merkurius in i Skyttens tecken och han vill tala om allt som låter utländskt eller entreprenörsaktigt. En gnutta livsfilosofi vore heller inte fel. Varför inte läsa en bok av Deepak Chopra eller Shakti Gawain? Skriv, tala och lyssna till teorier om hög moral och lag och rätt-de kan komma att florera i press fram till mitten av december.

Sluddra inte i tomteskägget

Första advent för med sig lussebullar, tända ljus och familjesammankomster inför den stundande julen. Just på söndagen den 30 november kan dock budskapen vara dubbla eller förvirrande rent av. Merkurius och Neptunus har slagit sina huvuden ihop. Minns det om du får höra något som låter underligt eller oförståeligt så slipper du sätta lussebullen i halsen. Vi kan uppfatta något helt annat än det som den andra parten försöker säga. Tänk därför på att vara extra tydliga om ni har något viktigt att förmedla.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

 1. Hedda skriver:

  Antar att skilsmässa platsar in i långsiktigt kontrakt…

 2. Tack för horoskopet!
  Hoppas det blev ett fint och minnesrikt dop!

  Önskar dig en underbar vecka!

 3. Julia skriver:

  Wow!
  Händelserik vecka med andra ord :)
  Tack för allt du ger :)
  Kram Julia ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..