Dop och astrologiskt nyår!

Man blir förhoppningsvis klokare med tiden. Det är rätt kul att en viss dag på året summerar det senaste årets erfarenheter. På håll är alltid utmaningarna lättare att titta på samtidigt som glädjande händelser alltid tycks växa i minnet. Det sägs ju att positiva tankar är så mycket starkare än de negativa så kanske är det därför.
Det fanns en tid då jag mätte tillgångar i antalet Refresher, eller kanske Nötcrème, som jag hade råd med ( mätenheterna byttes senare till it-handbags och ytterligare senare till bostadsmöjligheter). I den svunna epoken värderades tiden utifrån hur långt det var kvar av sommarlovet eller till julledigheten. Det var så enkelt och oskyldigt.

Idag firar jag min födelsedag och igår döpte vi vår lilla dotter. En ny era av tidemätning har just startat i vår lilla familj. Ingen vet riktigt vad framtiden bär med sig annat än att vi om ytterligare ett år har fått fler erfarenheter att lägga i livets kappsäck. Att vara tacksam och njuta av livet varje dag blir dubbelt så viktigt att minnas idag. Den första dagen på mitt astrologiska nyår.

Glad måndag till er alla!
Kramar

Helena

Bild från den kombinerade dop-och födelsedagsmiddagen igår. Min guddotter vaggade vårt lilla lejon innan vi satte oss till bords.
 1. Tack för alla fina gratulationer till dopet och till min födelsedag! Jag blev så glad av att läsa dem alla!
  Stora kramar till er alla!
  Helena

 2. Helene skriver:

  Grattis kramar❤️❤️

 3. Grattis i efterskott till dig och dottern. Önskar Er all lycka i framtiden.
  Ha det gott!

 4. pim skriver:

  hurra för er! Grattis!

 5. Julia skriver:

  GRATTIS ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..