Rivstart

Det är dags för en vecka med full fart. Redan idag åker jag och det lilla Lejonet in till stan för att förbereda oss för en vecka med fotografering, glöggmingel på Ameliaredaktionen, frisörbesök och allra högsta växel in i Happytowns manus. Eftersom tidsplaneringen utgår från den lilla damen kör jag på så mycket jag kan för att hinna. Vi har nu kommit vidare till korrigering och tillägg vad gäller Happytown. Känns toppenbra.

En fredag i Stockholm innebär en trevlig barnvagnstur runt Östermalm med besök i Sturegallerian. Jag fick ett presentkort på min födelsedag. Målet är att hitta något fint att ha på mig på fotograferingen till boken. Jag vill gärna ha en färgstark kavaj men jag vet inte om jag kommer hitta det jag letar efter. För säkerhets skull har jag med mig en ljusrosa i bagaget.

Vad hittar ni på denna fredag och helg?

Kramar och trevlig helg!

Helena

 1. Hej!
  Jag gör mig i ordning för att gå och slinga håret :-) Känner mig som en riktig sopprot så det ser jag fram emot!
  Vår lilla dotter heter Alexandra och är nu snart 4 månader-tiden springer fram och jag försöker hänga med!
  Vad tråkigt att du inte mår bra Julia, vila och krya på dig! Glad advent!
  Jeanette och Nina, jag önskar er en fin och mysig helg och första advent.
  Kramar från mig!

 2. Så himla kul och spännande! Kör på och njut av farten!
  Trevlig helg!

 3. Julia skriver:

  Jag fick en månads sjukskrivning så jag är nöjd :)
  Ligger på sängen och vilar nu utan några måsten.
  Tråkigt att inte kunna jobba nu när jag äntligen fick ett jobb efter alla dessa år.
  Sånt är livet.
  En dag i taget.
  Låter härligt med en färgstark kavaj :)
  Kommer passa dig finfint :)
  Kram Julia ❤️

 4. Nina skriver:

  Jag sitter på tåget mot Stockholm, ska tillbringa helgen där hos min dotter som flyttade dit förra året. Vi ska julpynta, laga mat o shoppa. Hoppas du fann din färgstarka kavaj. Är så nyfiken på ditt lilla Lejons namn, kanske du redan berättat el oxå är det privat. Hursom vill du dela med dig så stillar du min nyfikenhet. Ha en trevlig helg, å fortsätt blogga. Du inspirerar å berör. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..