ANNONS

Rivstart

/

Det är dags för en vecka med full fart. Redan idag åker jag och det lilla Lejonet in till stan för att förbereda oss för en vecka med fotografering, glöggmingel på Ameliaredaktionen, frisörbesök och allra högsta växel in i Happytowns manus. Eftersom tidsplaneringen utgår från den lilla damen kör jag på så mycket jag kan för att hinna. Vi har nu kommit vidare till korrigering och tillägg vad gäller Happytown. Känns toppenbra.

En fredag i Stockholm innebär en trevlig barnvagnstur runt Östermalm med besök i Sturegallerian. Jag fick ett presentkort på min födelsedag. Målet är att hitta något fint att ha på mig på fotograferingen till boken. Jag vill gärna ha en färgstark kavaj men jag vet inte om jag kommer hitta det jag letar efter. För säkerhets skull har jag med mig en ljusrosa i bagaget.

Vad hittar ni på denna fredag och helg?

Kramar och trevlig helg!

Helena

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00