ANNONS

Åhléns!

/

Igår fick jag tillsammans med min förläggare, Eva, träffa inköpsgruppen på Åhléns. Kontoret ligger på Söders höjder och förväntansfullt tog jag tunnnelbanan dit. Under alla år som jag har skrivit så har jag inte haft den blekaste aning om hur införsäljningen av en bok går till och därför är detta en superspännande erfarenhet. Jag är glad att Eva tar med mig och visar upp den här världen för mig samtidigt som jag själv får en chans att berätta om Happytown. Tanken på att Åhléns eventuellt tar in Happytown i sitt sortiment gör mig vansinnigt glad och jag håller självklart tummarna för att det blir så!

Imorgon, fredag, väntar även ett annat spännande, bok-relaterat, möte. I veckans boklördag ska jag berätta mer om vad som hände!

Glad torsdag!

Kramar

Helena

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00