Årshoroskop 2015

Det är dags igen, ett nytt år gryr snart och här kommer årshoroskopet för alla stjärntecken för år 2015. Stort tack till Carina Ståhl för den vackra bilden som får symbolisera julens glitter men också hopp och glädje inför framtiden.

Gott Nytt Astrologiskt År önskar jag er alla!

Kramar

Helena

Väduren 21/3-20/4

Kära Vädur, säg hej till resor och nöjen! Ända sedan Jupiter flyttade in i Lejonet och ditt femte hus har det varit mer fokus än vanligt på sådant du tycker är roligt. Många Vädurar har redan unnat sig resor till solen och satsat extra pengar på sina fritidsintressen. Det kan också ha varit mycket fokus på barn, antingen de är dina egna eller bara finns i din närhet. Kanske välkomnade du ett syskonbarn som du överöst med kärlek och uppmärksamhet? Trenden att roa sig håller i sig ända fram till i augusti. Om du haft planer på att starta en kreativ karriär eller projekt ska du satsa under årets första åtta månader. Sjung, uppträd, skriv eller dansa- Jupiter i Lejonet kan ge dig en möjlighet till genombrott som du inte sett sedan 2002/2003. Tänker du tillbaka på det året är det möjligt att du ser att du startade mycket nytt inom området barn/kreativitet/heta kärleksaffärer och nöjen då.

Känns det som om ditt liv gått igenom massor av stora förändringar på det personliga planet sedan sommaren 2011? Lugn, det är inte du- det är Uranus som ställer till det. Uranus avskyr status quo och han kastar gärna om allt så att livets tycks helt förändrat när han är klar. Det är kämpigt med alla dessa förändringar men försök att bara flyta med. Motstånd mot förändringar gör bara det hela ännu tröttsammare. Det är som du testas för att se hur mycket förändring du kan klara av. Jobb, bostad, familj och livsfilosofi- var beredd på att det tumlar runt på samma sätt som sedan 2011. Ditt liv är under en pågående förnyelseprocess.

Jobbet och din hälsa får sig nya goda förutsättningar från och med augusti. Ett nytt arbete med en bättre lön kan vänta. Det nya arbetet kanske inte innebär att du stiger i graderna, i status, i din bransch, men du får bättre betalt. Om du kämpat mot hälsoproblem kan du alternativt hitta en duktig läkare eller healer som öppnar för bättre hälsa. Jupiter styr ditt livsfilosofiska hus. Detta tyder på att vad du tror och tänker om hälsa och sjukdom kan ha en större inverkan på hur du mår än du tror. Att genomföra livsförändringar kan förbättra hälsan enormt.

Saturnus har besökt ditt passionerade åttonde hus sedan hösten 2012. Eftersom Saturnus älskar att skala av och rena de områden han besöker är det möjligt att ditt sexliv känts lite mindre hett de senaste två åren. Den 23 december 2014 flyttar han dock vidare, han är klar med ditt liv när det gäller begär, sex, lögner och gemensam ekonomi. Han avser nu istället att fokusera på att ta hand om din livsfilosofi och din tro. Om du är student kommer han likaså att ge dig utmaningar. Tentorna blir svårare och du kommer få lägga manken till för att lyckas med studierna. Ge ditt bästa och du kommer att lyckas. Det är faktiskt det enda Saturnus begär, att du gör ditt bästa. Då är han nöjd och du får det lättare. Saturnus är en underbar magister i livet skola och han vill bara ditt bästa även om han kan verka oerhört sträng.

Kärleksmässigt är du på ett flirtigt humör. Det är mycket möjligt att du har ett flertal romanser fram till och med augusti. Det är viktigt för Väduren att han/hon har fullkomlig frihet i livet just nu. Att kunna göra som man vill lockar mer än att säga ja.
Ekonomiskt har du möjligheter att tjäna pengar på något kreativt eller en hobby. Trenden håller i sig till i augusti. Efter den 12 augusti kommer pengarna till dig via ditt dagliga arbete. Det kanske låter trist men det är det inte-du har goda chanser att hitta ditt drömjobb under hösten 2015!

Oxen 21/4-21/5

Många Oxar har fått sin beskärda del av utmaningar när det gäller äktenskap och affärspartners. Sedan hösten 2012. Saturnus har befunnit sig i det sjunde huset som styr över just dessa två områden. Det har varit upp-och-ner inom äktenskapets ramar och de som sökt efter kärleken har troligen sett utbudet som skralt. Från och med dagen innan julafton 2014 flyttar dock Saturnus vidare och den här pressen kommer att släppa. Kärlekslivet kommer att må bättre och möjligheterna till blomstrande affärsrelationer, likaså. Om det har varit problem med t.ex. en agent eller annan företrädare så kan man nu hitta en ny eller lösa konflikterna. Saturnus går på julafton vidare till Oxarnas åttonde hus och kommer nu att ge er en chans att rena och transformera era inre liv men även den ekonomi som ni delar med någon annan. Om du är singel kan delad ekonomi betyda den ekonomi du har med t.ex. en bank eller de bidrag och försäkringsutbetalningar du får. En partners ekonomi kan under de kommande dryga två åren ger dig lite att fundera över.

Det åttonde huset styr även över sex och passion och när bistre Saturnus beger sig in där kan sexlivet kännas lite tristare än vanligt. Man begränsas i sin njutning. Hela tanken är att Saturnus ska få dig att tänka igenom din gemensamma ekonomi, dina inre känslor och begär såsom mat och sex. Saturnus kommer arbeta med dig för att rena dessa områden i ditt liv. Resultatet kan bli en personlig transformation där du träder fram som en ny människa efteråt.

Fram till och med början av augusti befinner sig den lyckosamme planeten Jupiter i ditt fjärde hus. Allt som har att göra med ditt hem, din familj och känslor och minnen från barndomen, får en dos lycka. Jupiter började jobba med dig och ditt hem redan i juli 2014. Det är mycket möjligt att du under perioden juli 2014-augusti 2015 flyttar till ett annat boende. Jupiter älskar allt som är större och finare än det man redan har så nu kan du flytta till en bättre adress och fler kvadratmeter. Att uppgradera möbler och hushållsmaskiner så att hemmet upplevs som nytt och lyxigare är också ett alternativ. Jupiter älskar också utlandet så om du redan är nöjd med din bostad så kanske du slår till på ett semesterhus vid Medelhavet eller i skärgården.
Din familj kan växa tack vare Jupiter (det kan vara anledningen till att du flyttar till större). Om du inte själv får barn eller barnbarn kanske någon i din familj gifter sig eller får barn vilket leder till att din familjesfär utvidgas. Minnen och trauman från barndomen får en chans att komma upp till ytan. Jupiter är känd som en helare så smärtsamma minnen som sorg och ilska kan kännas eller hanteras bättre.

När Jupiter arbetat färdigt med att expandera din familj kommer han i augusti att flytta vidare till ditt femte hus. Det är dags för ett riktigt år av nöje! Det var tolv år sedan du hade ett sådant år. Tänk tillbaka på året sommaren 2003-sommaren 2004 och du kanske kan se en röd tråd. Det femte huset styr allt man gör för sitt eget nöjes skull, ofta en hobby. Detta får nu en chans att faktiskt bli en inkomst. Det femte huset är det kreativa, underhållande huset. Om du uppträder, dansar, sjunger eller skriver så kan året som följer från och med augusti ge dig möjligheter till inkomster av detta. Oavsett vilken din hobby är så gynnar Jupiter att du kan göra ett arbete av det du gör på fritiden och brinner för.
Det femte huset är även förknippat med kärleksaffärer och barn och fertilitet. Många gånger flirtas och bokas det dates frekvent, med flera olika personer till och med, när Jupiter är i det femte huset. Kärlek kan uppstå i utlandet eller med utlänningar.
Om du önskar dig ett barn kan detta bli året då du blir förälder. Om du redan har barn kan du få extra mycket glädje av ditt/dina barn. Motivationen att arbeta extra hårt för att ge ett barn det allra bästa, finns också där.

Tvillingarna 22/5-21/6

I juli 2014 flyttade den stora turplaneten Jupiter in i Tvillingarnas favorithus: det tredje huset. All typ av informationsflöden och mentala aktiviteter såsom att skriva, föreläsa och utbilda sig, gynnas. Eftersom Jupiter är Tvillingarnas kärleksplanet är mentalt utbyte viktigt i kärlekssammanhang. Att bara hålla handen med en grekisk skönhetsgud räcker inte. Tvillingarna vill ha, och behöver, middagar med röda rosor men, framförallt, smart konversation. För singlar kan kärleken finnas i någon som arbetar med PR, försäljning, kursverksamhet eller skrivande, såsom en journalist, copywriter eller författare. Det här behovet av intellektuellt utbyte i relationen kommer vara påtagligt ända fram till början av augusti 2015. Därefter kommer Tvillingarna känna ett stort behov av känslomässig trygghet och att få boa in sig i hemmet med sin kärlekspartner. Många Tvillingar kan också börja tänka på en föredetta kärlek och kanske också återuppta en tidigare relation.

Jupiter bringar med sig möjligheter till inkomster inom försäljning och marknadsföring. Eftersom Jupiter älskar utlandet kanske du eller ditt företag får en chans att tjäna mer pengar genom att satsa internationellt. Gör det i sådana fall under årets första sju månader. Sedan finns chanser till god förtjänst eller värdeökning på bostäder. Tvillingar som blivit för trångbodda har den bästa av chanser till att uppgradera sitt boende från och med tidig höst 2015 och de följande tolv månaderna. Större, bättre och finare är ledorden när Tvillingarna letar bostad eller semesterhus utomlands. Satsa, en sådan här chans till bostadslycka kommer endast en gång vart tolfte år!

Tvillingar som önskar sig en graviditet har likaså goda chanser att lyckas under året 2015/2016. Jupiter kommer hjälpa till för att familjen ska växa. Om det inte är Tvillingarna själva som får barn så kan någon i familjen gifta sig eller vänta tillökning. På så sätt utvidgas Tvillingarnas familjesfär också.

Saturnus har utmanat dig i ditt arbetsliv och vad gäller din hälsa sedan hösten 2012. Den pressen släpper kring julen 2014. Saturnus lämnar ditt kärleksliv ifred från och med den 23 december. För de Tvillingar som känt sig begränsade och liksom fråntagna glädjen på arbetet eller vad gäller den egna kroppen och välmående sedan dess, kan trösta sig med att detta släpper. Positiva besked kan också ha kommit i november 2014 som antyder en kommande förändring åt det positiva hållet.

Under de kommande två åren kommer Saturnus att ge sig i kast med Tvillingarnas kärleks- och sociala liv. En eller annan utmaning kan vänta för Saturnus arbete är att gå igenom Tvillingarnas äktenskap, affärspartners och sociala band. Saturnus tar sig an dessa områden som om det vore en garderobsstädning: det som håller måttet får vara kvar, allt annat bör du göra dig av med! En make/maka kanske får dig att lämna äktenskapet, eller lämnar dig. En advokat, agent eller annan affärspartner kanske visar sina rätta sidor och får dig att tänka om och det sociala livet med vänner kanske är något som du ser på ett nyktrare sätt på. Se det som en chans att sålla agnarna från vetet och att det, även om det kan kännas tufft, är för ditt eget bästa i slutändan. När Saturnus arbetat klart med dig efter två år har du bara kvar det bästa. Det bästa för dig.

Kräftan 22/6-23/7

Sedan juli 2014 har Kräftan haft besök av tursamme Jupiter i det andra huset. Inkomstökning och tillgångar som stiger i värde gynnas när Jupiter är på besök i det andra huset. Men även att inse värdet av tillgångar man personligen besitter, såsom talanger, är aktuellt. Kanske har du plockat fram tankar på att göra något av din speciella förmåga teckna eller skriva. Ge det en chans under 2015-det kan ge dig inkomster!

Pengar har funnits med dig på ett tursamt sätt sedan sommaren 2013 och fortsätter att ge dig tur och flyt fram till och med augusti 2015. Om du vill tjäna mer pengar tipsar Jupiter i Lejonet om att det finns pengar att hämta om du satsar på hälsoindustrin, barnrelaterade produkter och underhållning. Eftersom Jupiter älskar internationella affärer så kan leksaker, musik och böcker som importeras eller exporteras, bli riktiga bästsäljare som ger dig mer på kontot varje månad. Jupiter i Lejonet gynnar också spel och lotto, gärna med koppling till utlandet. Varför inte spela några kronor på Eurojackpot eller liknande? Om du själv skriver, skapar eller uppträder så ska du visa världen vad du kan-det kan ge dig inkomster! Satsa under årets första sju månader. Du har inte haft en sådan här chans till inkomstökning sedan tolv år tillbaka!

Från och med augusti 2015 blir det ett enormt fokus på lärande och mentala aktiviteter. Dags att sätta dig i skolbänken eller kanske börja undervisa själv, kära Kräfta? Skriv, tala och sprid dina ord under hösten 2015- hösten 2016, antingen du gör det från skolbänken eller som insändare och debattör i tidningar och sociala medier. 2015/2016 kan du nå ut med budskap, PR och marknadsföring på ett lättare sätt än vanligt. Eftersom Jupiter då befinner sig i nyttiga renlevnadstecknet Jungfrun är det mycket möjligt att ekologiska produkter, detox och ordning och reda är något som du studerar och/eller arbetar mer med.

Saturnus kommer under 2015 att befinna sig i Kräftans hälso-och arbetshus. Eftersom Saturnus styr över Kräftans kärleks-och sociala liv är nyckeln till en god hälsa att ha balans och må bra i relationer. En dålig kärleksrelation kan leda till en obalans i energin som för med sig hälsoproblem i slutändan. Prioritera att arbeta med din partner för ett lyckligt förhållande och du håller ledsamhet, ohälsa och depression på avstånd.
Det dagliga arbetet kan utmana dig under de kommande två åren. Kanske får du visserligen mer kunder eller större order men det innebär också långa dagar på kontoret och mer ansvar. Bit ihop! Saturnus kommer träna dig i konsten att arbeta hårt och ansvarsfullt. Du kommer troligen hitta saker i ditt arbete som behöver ändras om för största möjliga effektivitet. Nya, smartare organisationssystem och programvaror kanske installeras för bättre ordning på kontoret. När Saturnus gjort sitt kommer du ha järnkoll både på kontoret och vad gäller hälsan. Du kommer ha rensat ut allt som stör dig och inte bidrar till framgång, antingen det är ett rörigt kontor med splittrade arbetsuppgifter eller ett privatliv som tär på din hälsa.

Kärleksmässigt finns möjligheter att hitta kärleken på kontoret eller när du tar hand om din hälsa under 2015. Att få bli omhändertagen samt att ta om hand din partner blir högsta prioritet i ditt förhållande. Om det har varit trassligt i äktenskapet kan en resa göra underverk. Utländska miljöer gynnar kärleken i år. För singlar framstår utlänningar eller personer med en helt annorlunda bakgrund än den egna som otroligt tilldragande. Kärlek kan uppstå på en charterresa eller med en utlänning i Sverige.

Lejonet 24/7-23/8

Ända fram till augusti befinner sig lyckoplaneten Jupiter i ditt eget tecken. Detta innebär att Jupiter valt just ditt tecken för att ge dig tur och lycka under ett helt år. Han flyttade in i ditt första hus i mitten av juli 2014 och sedan dess har han gett dig alla chanser till nystart. Tänk tillbaka på vad du startade under året sommaren 2002-sommaren 2003. Det är mycket möjligt att du ser att de var viktiga år för dig. Det är också fullt möjligt att det du då satte fart på, det senaste året börjat komma till ett avslut. Du har uppnått många av dina drömmar. Du är nu redo att sätta nya mål inför framtiden.

Lejonet älskar roligheter och förälskelser.  Många Lejon är också mycket begåvade när det gäller att sjunga, uppträda och skapa vackra ting. Lejonen är zodiakens underhållningsartister. Med Jupiter i ditt tecken har du alla möjligheter att ha ett flertal kärleksaffärer, sälja rättigheterna till en bok, skriva på ett skivkontrakt eller göra en inkomst av din älskade hobby. Det är bara vart tolfte år som du får en chans som denna så kör i vind, kära Lejon. Fånga dina drömmar! Hur vill du leva, vem vill du leva med och vad vill du leva av? I år kan du besvara dessa frågor och sedan ändra ditt liv efter dem.

Med i år menar jag fram till i början av augusti, den 11:e närmare bestämt. Efter det vandrar Jupiter vidare till ditt inkomsthus och kommer hjälpa dig att ge dig en bättre ekonomi. Denna kan komma via en värdestegring av ditt hus eller lösa tillgångar såsom aktier, antikviteter eller samlingar från familjen. Dessa är bara några exempel, generellt sett blir det materiella du äger, större och mer värdefullt. En löneökning ingår även i denna förbättring av din ekonomi. Satsa på att ha lönesamtal efter den 11 augusti och du kan ha Herr Tur med dig vid förhandlingsbordet. Från och med i augusti kommer även dina personliga värderingar att få en dos av Jupiters optimism och öppenhet för allt som är annorlunda i livet. Kanske är det dags att omprioritera och tänka om vad gäller din livsfilosofi. Vad du värderar högt i livet kan komma att förändras. Jupiters förkärlek för hög moral och rättvisa kan färga detta. Tendensen att expandera dina pengar och värderingar i livet är en fortgående process som kommer följa med dig ända fram till hösten 2016. Tur är det för större förändringar när det gäller livsperspektiv kan behöva sin tid.

När pengarna flödar, i alla fall mer än vanligt, är det lätt hänt att man vill sätta sprätt på allting. Kanske ge sig iväg på en lyxig resa, köpa den där handväskan man drömt om eller uppgradera den gamla bilen till en nyare variant. Det är helt okej, men med organiserade Saturnus i ditt femte hus bör du tänka på att njuta med vissa begränsningar. Saturnus låter som en riktigt trist typ men sanningen är den att du under de kommande två åren kommer få lära dig att organisera dig för att njuta av både kärlek, kreativitet och nöjen.  Kanske har du nyligen fått barn, vilket gör det lite mer utmananade att få till den där tjejmiddagen. Eller är det chansen du fick på jobbet som du älskar som nu ser till att du aldrig ser familjen.  Känslorna kan vara blandade men med lite organisation kan det bli både tid för kärlek, skoj och njutning. Organisera dig bara, säger Saturnus och blinkar åt dig!

Det finns stora möjligheter till kärleksflirtar under de första sju månaderna av 2014. Det kanske inte är de mest seriösa relationerna som dyker upp. Lejonet älskar sex, näst efter Skorpionen, och mycket handlar om ren njutning under 2014. En relation kan högst troligen börja på ett mindre seriöst sätt för att sedan övergå till ”äktenskapsmaterial”. Men först har du troligen varit ute och dejtat ett flertal andra personer. De som redan är gifta kommer ha mer glädje tillsammans med sin partner. Det blir nästan som att vara nyförälskad på nytt. Sexuellt är du ute efter någon form av närmast andlig upplevelse, istället för bara det rent fysiska som tidigare lockat mest.

Om du har upplevt en stress och en känsla av att inte komma till ro i ditt hem kan du nu dra en lättnadens suck. Saturnus resa genom ditt hem-och familjehus de senaste två åren har verkligen varit en surdeg. Kanske har du känt dig instängd, som om du varit isolerad från omvärlden. Kanske har du inte fått ned fötterna i jorden någonstans, för att du levt i kappsäck sedan hösten 2012. Det är över nu och din boende och familjesituation kan redan sedan i november 2014 visat tecken på bättring. Nu blir det bara lättare och snart kommer du ha funnit de rätta bostadsomständigheterna. Pressen släpper helt från och med den 23 december. En väldigt bra julklapp, inte sant!

Jungfrun 24/8-23/9

Hej andlig, inre utveckling! Jungfrun har haft besök av Jupiter i sitt tolfte hus sedan mitten av sommaren 2014. Fokus har sedan dess varit på att ta hand om sitt inre, det andliga och sådant man helst håller för sig själv. Det tolfte huset kallas ofta för det dolda huset, just för att det representerar sådant man helst tar hand om när ingen annan ser. Det tolfte huset är det sista huset i zodiaken och markerar slutet på en resa som startade för elva år sedan. Nu är det dags att ta hand om sorger, minnen, fobier, hälsoproblem som behöver åtgärdas eller planer som fortfarande är för unga och för bräckliga för att talas om öppet. Det dolda huset innehåller även möjligheterna till hjälp från personer som närmast kan liknas vid skyddsänglar. Snällt, viktigt folk kan komma in i ditt liv och hjälpa dig. Det sker troligen lite undanskymdhet. Denne person kan vara en skicklig läkare, en affärsängel eller fantastiskt vän som vill hjälpa dig med sådant som ännu ingen annan ser.

I början på augusti 2015 kommer Jupiter att flytta vidare till ditt första hus och allt ljus kommer att hamna på Jungfrun. Du kommer under ett års tid få en nystartschans som du inte har haft sedan sommaren 2003-tidig höst 2004. Om du tänker tillbaka är det möjligt att du ser att du startade viktiga saker under året. Allt det du startade då har gett dig erfarenheter och utmaningar och nu är det som om du summerar ditt liv och ditt mående, på ett spirituellt plan. När augusti kommer vill du vara klar med allt ditt arbete i skymundan. Det är då du kliver fram från skuggorna och istället badar i strålkastarljus. Det är då dina planer får riktigt fart. Det är ditt stora år av lycka som startar då. Alla de inre förändringarna du arbetat med sedan i juli 2014 kommer från och med augusti 2015 börja bli synligt.

Saturnus har befunnit sig i ditt tredje hus sedan hösten 2012. Saturnus älskar ordning och reda. Han är den som sitter med knäppta händer på fester och tillställningar och hellre vill göra nytta. När han har rest genom ditt tredje hus av lärande, kurser, kommunikation och närbelägna resor är det också dessa områden som gett dig lite mindre att bli glad för än vanligt. Studier kan ha varit tuffare än du trodde från början. Kanske har du fått plugga och slita som en hund för att lyckas med tentorna sedan hösten 2012. Likaså kan ditt att kommunicera med omvärlden ha blivit mer stelt och allvarligt. De ämnen du talat och skrivit om kan också vara av mer seriös karaktär. Om du varit tvungen att resa mycket i tjänsten har detta troligen krävt enorm disciplin för att få ditt personliga liv att gå ihop med programmet.  Från och med den 23 december 2014 flyttar Saturnus vidare och du behöver inte uppleva samma stress och press vad gäller lärande, resor och kommunikation, samt även i relation till syskon och grannar. Det lättar äntligen.

Saturnus flyttar vidare till ditt fjärde hus och kommer ge dig en omgång vad gäller din familjesituation. Kanske är det dags att rensa ut allt onödigt ur hemmet och förråden och bara spara det du verkligen har nytta för. Trenden att känna sig i behov av förändring i hemmet och i familjelivet kommer hänga med dig i drygt två år. Som alltid med Saturnus gäller det att rusta sig med tålamod och disciplin för att få ordning på det som klämmer.  Under 2015 kanske du rensar, flyttar eller drömmer om en övernattningslägenhet där du kan få lite andrum. Jupiter kommer att hjälpa dig att bättra på bostadssituationen från och med augusti. En flytt är möjlig under hösten 2015.

Saturnus nya position kan stressa dig, minns därför att alltid prioritera att komma ner i lugn för att inte spilla energi i onödan. Vad som än får dig att må bra är värt att göra lite oftare än vanligt för att hålla din livsenergi på högsta möjliga nivå så mycket som möjligt. Gör det till ett personligt projekt att ta hand om din energi, det gynnar din hälsa.

Ekonomiskt kommer du att känna det som om du lever bättre och rikare när Jupiter flyttar in i ditt första hus, i augusti. Man tenderar att leva lyxigare och ”större” med Jupiter i den här positionen.  Din make eller partner kanske balanserar på en knivsegg när det gäller ekonomin. Det är som om det pågår någon slags förnyelseprocess vad gäller de pengar och tillgångar som du delar med andra. Med förändringsbenägne Uranus i ditt hus för gemensam ekonomi ska du inte bli förvånad om din make/partner spelar ett högt spel för att tjäna stora pengar. Det kan gå vägen, men det kan också gå käpprätt åt skogen. Detta kan ge dig en känsla av osäkerhet under året. Om du ska göra viktiga ekonomiska affärer under året försök då att göra det utanför perioden 25 juli- 6 september. Anledningen är att din ekonomiska planet, Venus, då kommer att ta sig en tupplur. Man vill alltid ha sin ekonomiska planet med sig när man gör stora inköp eller ekonomiska affärer så bida din tid under perioden jag nämnde. Du får mer tur och kommer fatta bättre beslut utanför dessa månader. Den 4 april, eller dagarna runt i kring, kan något ske som skakar om din ekonomi. Det är som om du blir tvingad till förändring när det gäller dina pengar.

Kärleksmässigt har du ett utmanade år framför dig. Saturnus bråkar med din kärleksplanet och det enda han vill är att visa dig sanningen. Det som inte duger måste bort. Du är värd bättre. Har du satt din partner på en piedestal alldeles för länge? Under det kommande året kommer du att omvärdera och tänka om. Nej, det är kanske inget ljuvt kärleksår framför dig, men det kan hjälpa dig att göra rum för precis den typen av kärleksliv som du drömmer om. Om du vill gå på date är det bland andliga vägledare, yogalärare eller annat spirituellt folk du kan få uppleva det där berömda klicket. Om du känner en andlig koppling till någon kan det mycket väl vara det som får dina kärleksantenner att reagera.

Vågen 24/9-23/10

Har det känts som om du försökt stretcha ut en hundralapp runt hela kvarteret sedan hösten 2012? Din ekonomi har varit utsatt för Saturnus stränga blick sedan drygt två år tillbaka. Det kan ha känts som att vara en av deltagarna i Lyxfällan. Det har varit nödvändighet med åtgärder för att bättra på ekonomin. Det har troligen varit enormt påfrestande med den här stressen av ekonomi. Om du har skött dig väl började dock saker och ting att tyda på en ljusning kring november 2014. Du har lärt dig din läxa när det gäller ekonomin och nu kan det bara bli bättre.

Vågen är mycket skicklig på att hantera andras tillgångar och göra dem mer värda. Det kan till och med vara ett kall att få förfina lösöre eller fastigheter åt andra. Där andra ser en hög med skrot, ser Vågen guld som glimmar. Om du vill göra pengar under 2015 är allt sådant som handlar om förfining att rekommendera; putsa upp silvret som dammar på vinden och sälj det, förädla bostäder eller företag som hamnat på glid. Att köpa upp bolag som går dåligt eller köpa huset som ingen vill ha, och sedan bygga upp dem igen, kan ge Vågen en bra förtjänst. När Jupiter börjar flirta med din ekonomiska planet i början på augusti kommer ekonomin att lysa upp. Generellt ser ekonomin lyckligare ut under hösten och fram tills årsskiftet.

Uranus har utmanat ditt kärleksliv sedan flera år tillbaka. Överraskande händelser kan ha lett till oväntade separationer eller skilsmässor. Det enda rätta för att hantera situationen har varit att flyta med, istället för att kämpa emot. Om du ser tillbaka på vad som hänt sedan 2011 tror jag att du kan se mönstret av förändringar som skett vad gäller ditt kärleksliv men också med partners såsom advokat eller företrädare, agenter och företagspartners. Det har varit upp och ner på en konstant basis kan man tycka. Precis som Uranus kan leverera nyheter som kan ge vem som helst hicka så kan det också komma väldigt positivta överraskningar. När du minst anar det kan en kärlekspartner dyka upp framför dig och han/hon är troligen ”ovanlig” i jämförelse med vad du tidigare känt dig dragen till. Genier , internetentreprenörer och folk som sticker ut är din melodi under 2015. Kanske kommer du också att hålla din relation vid liv tack vare långdistanssamtal och sms.

Vågen har gått igenom mycket även när det gäller hemmet. Detta följer närmast av de förändringar som pågick vad gäller kärlekslivet men också av att Pluto som älskar ”gör-om-mig-projekt” tog sig an ditt hem. Renoveringar, flyttar och oroligheter kring hemmet har likaså varit aktuella sedan flera år tillbaka. Familjemedlemmar kan likaså ha fått sig en varning. Pluto symboliserar nära-döden upplevelser. Något kan ha hänt som fått en familjemedlem, ofta en förälder, att värdera om livet. Kirurgi kan likaså ha varit aktuellt för någon i familjen. Efter drama kommer dock lugn och, återigen, är det bäst att försöka att vara så flexibel som möjligt. Tendensen till omvälvande förändringar i hemmet och familjen kommer att fortsätta även under 2015. Gör om, flytta, ta en familjerelation till en ny nivå. Gör dig också bered på att det som tidigare symboliserat ditt liv i hemmet, kanske blivit helt nytt från tidigare. Detta kan ta sig uttryck i hur du lever med din partner eller hur ni delar på barnen. Det finns inget okonventionellt, bara sådant som inte fungerar för ditt liv såsom det är idag. Låt det som varit dö och gå vidare mot nytt liv, det är Plutos melodi och nu även Vågens.

Skorpionen  24/10-22/11

Skorpionen kan ha känt sig lite mindre sexig och passionerad än vanligt de senaste två åren. Anledningen är varken att du håller på att tappa livsgnistan helt och hållet eller att dina glada dagar är förbi. Nej, istället är det Saturnus som lagt sordin på din tillvaro. Sedan hösten 2012 kanske du har känt dig mer allvarligt lagd. Dina vänner kan ha noterat att din i normala fall så starka intensitet avtagit en aning och att du hängett mer åt grubbleri och allvarligt arbete än att festa loss, flirta och fira livet. Din arbetsgivare är troligen hur nöjd som helst för när en Skorpion sätter igång och samarbetar med Saturnus blir resultatet en person som verkligen gräver sig ned till minsta detalj i arbetet och utför det med total dedikation.  Från och med den 23 december 2014 släpper Saturnus sitt grepp om dig och livet kan bli roligare, passionen flöda och spänningen komma tillbaka. Saturnus kommer att göra ett litet återbesök under 2015 men det kommer vara som en ljuv bris jämför med de gångna två åren.

Saturnus alltså i tid till julafton att börja arbeta med din ekonomi. Att inte slösa i onödan och att se till att strukturera upp dig under de kommande två åren kan göra underverk för värdet av din inkomst och dina tillgångar. Saturnus har en förkärlek för att rensa ut så kanske gör du dig av med lösöre eller andra tillgångar under åren 2015-2017. Saturnus arbetar via press. Du kommer få utmaningar men skärper du till dig, belönar han dig rikligen. Det är faktiskt precis som om du just blivit en deltagare i programmet Lyxfällan. Bort med onödigheter och skapa struktur och du kan styra upp en ekonomi som gett dig ont i magen på nätterna.

Jupiter, den store turplaneten, befinner sig sedan juli 2014 i ditt karriärhus. Detta är synnerligen goda nyheter för både din status och ditt rykte i din bransch men också för din ekonomi. Även om Saturnus kommer mana till ordning och reda vad gäller dina pengar så tyder Jupiters vistelse i ditt karriärhus på att du kan komma att få bättre betalt för ditt arbete. Ditt rykte har förbättrats, fler har hört talas om vad du kan och som resultat kan du ta mer betalt för dina tjänster. När Jupiter befinner sig i ditt karriärhus till och med augusti 2015 kan också VIP-folk komma in i ditt liv för att hjälpa dig komma vidare i ditt arbete. Det är nästan som om verkliga skyddsänglar träder fram och öppnar dörrar för dig. Allt ditt hårda slit har noterats av folk i högre positioner och nu får du lön för mödan.

Från och med den 11 augusti kommer Jupiter flytta vidare till ditt nätverkande, elfte hus. Under ett helt år framöver, till och med september 2016, kommer du att ha det fullt upp vad det gäller att träffa nya bekantskaper, skapa kontakter och engagera dig i föreningsliv och organisationer. De du känner är dina dörröppnare till dina drömmar. Eftersom Jupiter är din pengaplanet tyder denna transit på att pengar kommer till dig när du slår dig samman med andra, använder högteknologiska produkter såsom nätet, podcast och smartphones och att du när du ger till andra har mycket att vinna själv. Kodorden för din ekonomi från och med augusti 2015 är internet, onlinebusiness och innovativt tänkande.

Venus är din kärleksplanet och under 2015 kommer hon att ta sig en tupplur under perioden 25 juli- 6 september. Detta tyder på en viktig period av reflektion över hur din relation är och hur du vill att den ska vara. När september kommer är det möjligt att du startar på nytt, antingen ensam eller att du omarbetar relationen med din partner. Likaså kan en kärlek från förr komma tillbaka till dig under sommaren. Du får en chans att se om det är någon du vill ha tillbaka in i ditt liv eller om du bara behöver få gå igenom det hela mentalt för att sedan helt kunna släppa det och gå vidare in i framtiden.

Skytten 23/11-22/12

Dagen innan julafton 2014 sker en stor sak i Skyttens horoskop: organiserade Saturnus flyttar in i ditt eget tecken. Den vanligtvis så optimistiske Skytten kommer få sig en dos av Saturnus mer glåmiga inställning till livet. Eller, egentligen, en förkärlek för organisation och struktur. Skytten tar gärna på sig sin hatt och beger sig ut i världen lite när andan faller på. Men med Saturnus som sällskap kommer ytterdörren blockeras. Saturnus tycker att det är mycket viktigare att du sätter dig ned och lägger upp en plan för hur ditt pensionssparande ser ut och när du är färdig med det är det lika så gott att du kavlar upp ärmarna och arbetar på istället för att flöjta runt jordklotet bara för nöjes skull. Saturnus är oerhört effektiv och om du lyder hans uppmaning att ta hand om ditt liv på ett moget, ansvarsfullt sätt, kan du ha skapat en ny, stabil grund för ditt arbete och din ekonomi när två år passerat. Nej, det kanske inte blir de år som du minns som mest roliga, men absolut som dina mest nyttiga. Du kommer vara nöjd när du ser tillbaka på det du åstadkommit.

När man har besök av Saturnus i sitt eget tecken kan man framstå som en aning distanserad eller rent av kall. Kärleksmässigt kommer du troligen gå ner på sparlåga. Om du befinner dig i en relation kanske din partner tycker att du ska gaska upp dig en aning, men du har så mycket ansvar att ta hand om att det kan kännas svårt att orka eller hinna med. Om du är singel är det mycket möjligt att de kommande två åren präglas av att du djupdyker i arbete och behöver din lediga tid till att bara ta hand om dig och din energi. Din bästa period för kärlek är dock den 21 maj- 22 juni. Ta vara på den. Din kärleksplanet, Merkurius, backar dock under tiden 14 maj- 11 juni. Du ägnar troligen tid åt att gå igenom hur du egentligen vill ha det i kärleken, än att inleda nya relationer under den här tiden. Undantaget är om en gammal kärlek från förr återigen kommer in i ditt liv. Perioden 11 juni- 22 juni är det lättare att ta beslut och att gå på date. Du känner dig mer attraktiv och det flödar bättre i det sociala livet. På elva positiva dagar kan mycket hända!

Livet innehåller perioder av mer eller mindre energi och det bästa du kan göra är att ta Saturnus i handen och skapa dig en stabil, trygg framtid. Saturnus är som de där programledarna i Lyxfällan, han kan hjälpa dig att börja om på nytt vad gäller arbetsliv och ekonomi. Det kan vara lite segt i början men när arbetet är gjort är man stolt och glad för att man fick chansen att styra om sitt liv. Saturnus kommer ge dig alla möjligheter till en bättre ekonomi. Han styr dina pengar och när han träder in i ditt första hus, ditt ego, är det som om hans gåvor, pengarna, söker upp dig. Ta vara på dina chanser till ansvar under 2015- det finns pengar och stabilitet där.

En mycket god nyhet är att Jupiter, Skyttens egen styrare och zodiakens store turplanet, flyttar in i Skyttens karriärhus den 11 augusti 2015. Wow! Var glad att du har med dig Saturnus för under det följande året kan du få ta emot så mycket lovord och möjligheter till bättre tjänster att du verkligen behöver ha huvudet rätt påskruvat och koncentrationen på topp. Ett arbete du drömt om under många år kan komma till dig, för att du arbetat hårt och länge för att få tjänsten, och VIP-folk och chefer kommer visa att de har noterat dig. Inte konstigt om du inte har så mycket tid för kärlek och hemmaliv!

Under de första 7 månaderna befinner sig Jupiter i ditt nionde hus. Alla frågor som rör utland, juridik, skrivande, undervisning på universitet och livsfilosofiska tankar, gynnas. Du har tur i dessa frågor. Om du studerar är det lättare än vanligt att läsa in ämnen inför tentor, juridiska ärenden tycks falla ut till din fördel och kontakter med utlandet och utlänningar gynnar dig. Jupiter vill gärna ägna sig åt sin favoritsyssla; att resa och tillbringa tid i andra kulturer långt hemifrån. Gör det men kombinera det med något som håller Saturnus på gott humör samtidigt. Kanske kan du skriva om saken och ge ut en bok om erfarenheterna sedan, eller kanske kan du skapa viktiga kontakter i arbetet på samma gång. Att förena nytta med nöje i utlandet är helt rätt under månaderna fram till och med 11 augusti.

Stenbocken 23/12-20/1

Organiserade Saturnus styr Stenbockens tecken. Den 23 december 2014 flyttar han in i ditt tolfte, andliga, hus. Han kommer att stanna där under de kommande två åren och för din del innebär det att du tar dig an andliga ämnen med stor seriositet. Det tolfte huset kallas ofta det dolda huset för att det är där allt sker som man inte vill visa för omvärlden. Det är där man samlar alla tankar, erfarenheter, aktiviteter och minnen som är mest personliga. Med Saturnus här kommer dina ögon att riktas mot inre resor, andlighet och livets hemligheter. Stenbocken är känd som en arbetsnarkoman som sällan tar sig tid för att sitta still och meditera. Men nu kommer det att ske. Stenbocken kommer vilja dyka djupare i livets mysterier. Att ta dig an fobier, rädslor och minnen som smärtar är också något som du kommer lägga extra vikt vid under dessa två år. Det är som om du renar och synar allt du har gömt i garderoben. Det är mycket möjligt att du skriver eller på något sätt kommunicerar om andlighet, religion och alternativa tekniker såsom meditation och akupunktur. Neptunus, den andliga planeten, befinner sig i ditt tredje, kommunikativa hus, vilket är hela anledningen till denna plötsliga lust att vältra dig i fantasi och spirituella ting.

Ditt hem och sammansättningen av de du kallar för din familj, har ändrats ett antal gånger sedan 2011. Det är Uranus som skakar om. Du har troligen flyttar, renoverat och upplevt plötsliga förändringar i ditt familjeliv, såsom skilsmässor eller flyttar till annan ort. Trenden fortsätter även under 2015. Det fjärde huset, där Uranus befinner sig, symboliserar föräldrarna, särskilt modern. Det är möjligt att dina egna föräldrar rör på sig mycket. Kanske bor de periodvis på olika orter eller utomlands. Det finns en känsla av att familjen inte riktigt kommer till ro. Det handlar om en transformationsprocess som kommer ta ytterligare några år. Försök att bara följa med flödet.

Eftersom Uranus är Stenbockens pengaplanet innebär hans besök i ditt fjärde hus att pengar kan komma till dig via aktiviteter som du uträttar i hemmet eller som har koppling till hem och familj. Kanske arbetar du med catering i andras hem, kanske driver du eget företag hemifrån eller kanske arbetar du med städning, hemtjänst eller inredning. Om du söker efter möjligheter att tjäna pengar under 2015 ska du satsa på ämnen som gynnar omhändertagande, familj och hemmet. Uranus älskar internet och onlinebusiness såsom You Tube-videos, bloggar och podcasts. Du kan starta eget hemma vid köksbordet och ändå nå hela världen om du vill!

Jupiter har gett Stenbocken tur i kärlek under året sommaren 2013- sommaren 2014. Många Stenbockar gifte sig då. När 2015 startar fokuserar Jupiter på gemensamt ägande med en partner, sex, passion och psykologiska spel. Det hela klingar en aning ”Fifty Shades of Grey”. Trenden startade redan i mitten av juli 2014 och håller i sig till och med den 11 augusti 2015. Den som söker efter kärlek finner honom/henne fram till och med den 11 augusti på banken eller i finansvärlden, hos psykologen eller i bibliotekets avdelning för böcker om passion och samlevnad. En kirurg kan också få dig riktigt på fall! Efter den 11 augusti är det troligare att kärleken finns på meditationscentrum, yogalektioner, sjukhus och kyrkor eller trossamfund. Alternativt kan någon som arbetar med välgörenhet få ditt hjärta att slå några extra slag.

Vattumannen 21/1-18/2

Jupiter befinner sig i ditt sjunde hus, även kallat äktenskaps- och partnerskapshuset. När man får besök av Jupiter lyser han upp och expanderar de områden som han berör. I Vattumannens fall har Jupiter hjälpt till med att ge dig mer fart i ditt sociala liv. Ända sedan Jupiter flyttade in i ditt sjunde hus i mitten av juli 2014 har du troligen haft mer rörelse när det gäller bjudningar, event, bröllop och dop. Många Vattumän gifter sig troligen innan sommaren 2015 är över, om de inte redan sagt ja, förstås. Partnerskap inom affärer och företagande är också något som gynnas av Jupiter. Kanske har du slagit dig samman med en vän eller kollega för att starta något tillsammans. Alternativt kanske du har börjat anlita en ny advokat, agent eller annan företrädare för dina personliga ärenden. Chansen är att det har gått bra och flutit hela tiden. Jupiter är känd för att öppna dörrar och göra saker och ting smidiga.

Båda dessa områden, äktenskap,/seriösa relationer och partnerskap har du fortsatt flyt med fram till den 11 augusti 2015. Om du fortfarande letar efter kärleken och kanske börjat misströsta en aning ska du inte ge upp. Du har inte haft så fina kärleksaspekter på 12 år, sist du Jupiter gav dig flöde och tur. Håll ögonen öppna för den du faller för kan mycket väl närma sig ditt liv med stormsteg. Eftersom Jupiter befinner sig i Lejonet är det mycket möjligt att personen som fångar ditt intresse är av utländsk härkomst eller att ni träffas i utlandet. Han/hon är troligen karismatisk och kreativt lagd. Det kan mycket väl vara en artist eller någon med kontakt med underhållningsbranschen, TV, teater eller bokvärlden. Att nätdejta är helt rätt fram till och med i augusti. Jupiter styr ditt online-hus och vill ge dig kärlek. En perfekt kombination för att skriva in sig på någon datesite på nätet.

När den 11 augusti kommer flyttar Jupiter vidare till ditt åttonde hus. Det åttonde huset kallas populärt för huset där andras pengar finns. Med andra pengar menas sådana tillgångar eller ekonomi som du delar med annan. Denne annan kan vara din partner eller din familj, men även bank eller försäkringsbolag och a-kassa. Under året som kommer från och med den 11 augusti 2015 till och med september 2016 kommer du få se mer pengar komma till dig genom försäkringsutbetalningar, testamenten, gåvor och bidrag, men också från din partner. Om du vill investerar pengar ska du satsa på att köpa företag eller fastigheter som står på ruinens brant. Att bygga upp företag igen eller att renovera och sedan sälja egendom kan ge dig en bra hacka. Det är ett utmärkt år för att uppfylla drömmar. Om du behöver ett huslån eller annat lån för att t.ex. köpa dig din drömbil eller en båt, är hösten 2015-hösten 2016 året då du ska satsa. När Jupiter befinner sig i det åttonde huset tyder det också på att man intresserar sig mer för sex än vanligt. Om året 2014/2015 handlade om seriös kärlek och äktenskap är 2015/2016 mer av ett passionerat slag.

Den press och stress du upplevt i din karriär sedan oktober 2012 har kommit till ett slut. Anledningen var att bistre Saturnus höll dig i ett hårt grepp. Du kanske visserligen skördade framgångar men det var aldrig utan att du kavlade upp ärmarna och slet för det. Detta kan ha tärt på din energi och i sin tur din hälsa. Från och med den 23 december 2014 lättar pressen och du kommer må bättre. Pluto styr över din karriär och ger dig tur med alla former av arbete som innebär att du engagerar dig med nätverk, organisationer och föreningar. Välgörenhet och projekt som betonar god livsmoral och medkänsla för andra hjälper dig i arbetet. Detta gäller under hela 2015. När du gör gott, får du gott tillbaka. Glöm inte heller att lyssna till din intuition när det gäller ekonomiska frågor, den vägleder dig mycket bra i år. Särskilt efter den 11 augusti.

Fiskarna 19/2-20/3

Sedan sommaren 2014 har du haft Jupiter med dig i ditt dagliga arbete och vad gäller din hälsa. Jupiter är känd som den stora turplaneten som vill expandera och öka flödet inom det område han berör. När 2015 börjar befinner sig Jupiter i ditt sjätte hus. Här finns ditt dagliga arbete, dina anställda om du är arbetsgivare, dina dagliga arbetsuppgifter och din hälsa. Med Jupiter här har du troligen fått fler arbetsuppgifter och en bättre inkomst sedan sommaren 2014, alternativt kan det vara det som väntar dig innan den 11 augusti. Din arbetsplats kan ha förändrats sedan sommaren 2014. Nu är ni kanske fler som rör er på kontoret eller så har ni mer kontakt med människor, företag och klienter runt om i världen. Utlänningar och utlandet är starkt förknippat med Jupiter så chansen är stor att du fått tala ett annat språk i arbetet sedan juli 2014. Denna trend håller i sig till och med den 11 augusti.

Din hälsa har också, som jag inledningsvis nämnde, berörts av Jupiter. Detta kan ha tagit sig uttryck på två sätt; antingen har du verkligen tagit tag i din hälsa och prioriterat att må bra eller så har du levt på lyxig mat och gått upp ett par kilo mer än du behöver. Jupiter älskar överdrifter så antingen du slarvar eller tränar så kan det ha gått överstyr. Försök att hitta en balans för att må bra, inte bara nu, utan även i framtiden.

Sedan hösten 2012 har du troligen fått din beskärda del vad gäller ekonomi som du samsas om med en partner eller annan. Saturnus har befunnit sig i ditt åttonde hus och detta kan ha gett dig utmaningar att ta dig an vad gäller ett arv, testamente, försäkringspengar, a-kassa och/eller banklån och krediter. Kanske har din partner haft en svår ekonomisk period och du har varit tvungen att ställa upp och dra det tyngsta lasset vad gäller det ekonomiska i hemmet. Denna press från Saturnus lättar dock den 23 december 2014.

Sedan några år tillbaka befinner sig också Uranus, överraskningarnas planet, i ditt inkomsthus. Du har troligen sett både väldigt goda perioder och väldigt låga sedan 2011. Stora summor kan ha kommit in och stora summor kan också ha betalts av dig. Denna tendens till plötslighet när det gäller din ekonomi kommer att fortsätta även under 2015. Uranus älskar att experimentera och bryta ny mark så kanske satsar du alla dina pengar i konst och/eller aktier för att antingen se dem gå upp eller ner i värde. Eller kanske investerar du allt du har i en ny banbrytande teknisk produkt som verkligen lyfter din ekonomi. Allt är möjligt. Var beredd på allt. Om du tycker att det låter både läskigt och oansvarigt kan du i stunder av oro välja att använda din intuition när det gäller ekonomin. Uranus är din spirituella planet och när han befinner sig i ditt inkomsthus finns en koppling mellan din ekonomi och det intuitiva eller magkänslan. Lyssna till den i år.

Den 11 augusti 2015 flyttar Jupiter in i ditt sjunde hus. Här finns äktenskap och partnerskap, socialt liv och goda vänner. Sist du hade Jupiter på besök här var sommaren 2003- sommaren 2004. Minns du vad du startade då som hade att göra med seriösa kärleksrelationer/äktenskap och/eller partnerskap inom affärer? Var det kanske ett särdeles socialt aktivt år med dop, bjudningar och bröllop på schemat? Många Fiskar kommer välja att säga ja till sin partner inför prästen eller i rådhuset under året som följer efter den 11 augusti 2015. Att hitta en företrädare som en läkare, en advokat eller en agent gynnas. Om du en längre tid letat efter en affärspartner kan en sådan likaså dyka upp under året 2015/2016. Jupiter vill ge Fiskarna alla chanser att hitta rätt när det gäller både kärlek och i affärer- wow! Eftersom Jupiter älskar utlandet och allt som är annorlunda kanske din käraste är från ett annat land eller så träffas ni i utlandet. Likaså kan en företagsidé som du och någon annan satsar på, ha att göra med en utländsk produkt eller med någon form av internationell expansion.

Det blir ett spännande år, kära Fisk; mer kärlek, arbete och chans till bättre inkomster. Och så en mycket stark dos av spiritualitet. Neptunus befinner sig i ditt eget tecken och låter dig utveckla din egen intuition än mer. Om du under året upplever att du får föraningar eller kanske till och med varningar angående något, lyssna då till vad ditt inre säger dig. Fiskarna kommer vara som antenner i år och som de känsliga, inkännande själar ni är, kommer minsta lilla vibb att snappas upp av er.

 1. Mira skriver:

  Hej! Tack för härlig läsning, men jag har en fråga. Hur länge pågår förnyelses process för vädurar? När är det stopp?

  1. Hej Mira,
   Uranus kommer arbeta i Vädurens tecken i några år till. Eftersom han rör sig så långsamt är detta dock inte en varje-dag-typ av händelser. Det hade man aldrig orkat med. Men när du ser tillbaka på dina år kommer du se att de präglats av förändringar.överlag. Håll ut och följ med i svängarna så gott du kan!
   Kramar
   Helena

 2. Julia skriver:

  2015 menade jag ju :)

 3. Julia skriver:

  Tänkte med vilket jobb du gör!!
  Jag är fisk och jag har kännt jag skulle träffa en partner 2915 el 2017 så detta stämmer ju perfekt :)
  Tick tack och mer pengar blir ju bea det med :)
  Kram Julia ❤️

 4. Tina skriver:

  Tusen tack och vilket jobb du lägger ner på detta! Jag är stenbock med ascendenten i kräftan och det du skrivit stämmer in på prick! (Jag läser både stenbockens och kräftans horoskop.) Tror på ett fantastiskt 2015 men tror i slutändan att det blir vad man gör det till. Ha en underbar lucia och helg!

 5. Helene skriver:

  Tack för horoskopet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..