Jupiter backar

Den stora turplaneten, Jupiter, backar sedan den 8 december. Vi har ni några månader på oss att se över allt som är relaterat till juridik, utland, längre resor, livsperspektiv och inställning till våra mål.Det är inte så att vi har mindre tur, men saker och ting kommer handla mycket mer om att se över det man redan startat och förfina det, än att expander framåt.

Under tiden fram till och med den 8 april är det en bra period för att reflektera över:

1. Uppsatser man skriver på eller planer vad gäller högre studier- har du det ultimata upplägget klart för dig?

2. Resor och utlandsvistelser och internationell expansion. Tänk igenom om den där planen på att bo utomlands verkligen är så bra som den verkar och se över hur möjligheterna ser ut att sälja din eller ditt företags produkt till utlandet. Brainstorma, kan man säga.

3. Ta en personlig genomgång av dina drömmar och mål. Vad har lyckats och vad behöver göras om för att du ska bli nöjd? Jupiter tycker mycket om lag och rätt och en god moral. Detta kan komma att prägla dina livsval under denna period.

Chansen är stor att vi under de följande månaderna funderar både en och två vändor innan vi, i tid till april, har hittat rätt väg. En backande planet bringar gärna tillbaka både personer och möjligheter från förr. Om något sådant sker för dig är det en möjlighet till en slags andra chans. Om det känns rätt att återvända till ett arbete, en plats eller en person, ska du följa ditt hjärta. Om inte, se det som att du i alla fick en chans att utvärdera det förflutna innan du lämnade det bakom dig. Det är alltid lättare att tänka på det man valde att lämna, istället för det man förlorade, eller vad säger ni?

Glad fredag till er alla!

 

 

 1. Julia skriver:

  Läskigt vad allt stämmer?
  Är det för att jag för tillfället gör nåt rätt i livet?
  Är sann mot mig själv eller blir det bara så helt enkelt?
  Intressant att se hur allt påverkar oss i livet mer eller mindre…
  Kram Julia ❤️

 2. M skriver:

  De två senaste åren har ju varit utomjordiskt jobbiga. Jag undrar om sådana här perioder återkommer med jämna mellanrum? Och med vilka intervaller i så fall?

 3. Det här kommer precis i rätt tid för mig, det känner jag!

  Tack för årshoroskopet och alla andra inlägg!
  Trevlig fredag!

  1. Tack själv söta Jeanette!
   Hoppas du och lilla A får en mysig Luciahelg!
   Stor kram till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..