ANNONS

Boklördag. Förhandsboka Happytown!

/

Puh, vilken vecka det har varit. Det har varit så roliga saker som har hänt gällande Happytown!

I onsdags besökte jag Åhléns inköpare. Det var min tredje presentation av Happytown inför en inköpare och jag kände mig lite bättre förberedd för att jag visste vad som väntade. Mötet var väldigt positivt. Eftersom min förläggare självklart även presenterar sina andra titlar får jag ofta höra intressanta kommentarer om bokvärlden under samtalens gång. Livslängden på en bok verkar skrämmande kort. De senaste böckerna från storsäljare som Läckberg och Kepler hamnar snart på bokrean. Det känns fel, på något sätt. Men sådan är bokvärlden i dessa dagar. Jag är dock så glad att jag överhuvudtaget får en chans att berätta om Happytown för Åhléns att jag enbart fokuserar på det positiva i det. Jag håller nu tummarna för att Åhléns köper in boken!

Sedan till fredagens möte med nätbokhandeln Adlibris/Bonnier. (Jag hastade in efter makarna Alexandra och Alexander Ahndoril,  alias Kepler, som också hade möten i huset.Kändes lätt surrealistiskt.) Ännu ett kalasmöte! Ni är flera som frågat mig om det kommer finnas möjlighet att förhandsboka Happytown och jag och Eva satte naturligtvis fart för att möta era önskemål. Och, JA, det kommer att bli möjligt att förhandsboka Happytown från och med början på januari! Jag kan knappt tro att det är sant eftersom det är min debutbok vi talar om. Jag är så glad så ni kan inte ana!

På mötet slog det oss också en annan sak: Vore det inte fantastiskt om vi kunde erbjuda trogna läsare och intresserade ett bättre pris innan boken släpps? Och så, vips, kom vi fram till att Happytown kommer säljas lite billigare under förbokningsperioden, än efter att den officiellt släppts. Jag är superglad för förtroendet som Adlibris visar genom att lägga upp boken till förhandsbokning och för att Eva sträckte ut en hand till mig och trogna läsare.

(Bilden kommer från vårt möte med Adlibris. Välfyllda kaffekoppar och lusselängd från Fabrique går mycket bra ihop med boklanseringstankar! )

Jag kommer lägga ut länkar och bli allmänt ”säljjobbig” så fort förhandsbokningen startar. :-)

Glad lördag till er alla!

Stora kramar

Helena

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00