Och ni andra Lejon?

Då var det dags igen- mot hufvudstaden! Ännu en vecka av full fart väntar. Den här veckan hoppas jag få klartecken att berätta för er vad jag håller på med!

Jag är Lejonascendent vilket betyder att alla planeter som befinner sig i Stenbocken just nu (som jag skrev om i veckohoroskopet igår) också befinner sig i mitt hus för dagligt arbete och hälsa, det sjätte huset. Med så många planeter i de dagliga plikternas hus är det fullt upp och kommer fortsätta att vara så tills de första dagarna i januari. När andra tycks dra ner på takten, bakar lussebullar och slår in paket kommer många Lejon och Lejonascendenter troligen att lägga in sin högsta växel vad gäller olika projekt, arbetsuppgifter, övertid och sådant som inte kan vänta. (Vad gäller hälsan så styr Stenbocken ben, tänder, skelett och hud- vi kanske fokuserar eller bör ta bättre hand om dessa områden under tiden fram till ca 3 januari.)

Finns det några andra Lejon/Lejonascendenter där ute som känner igen sig? Vore ju kul att ha lite moraliskt sällskap!

Glad måndag!

Kramar

Helena

 1. Anna skriver:

  Jajamen, big time!

 2. Jag har haft fullt upp i stort sett hela året, så för mig som är kråfta med lejon asc känner inte av om det har blivit ännu högre tempo ;)

 3. Tvilling med lejon ascendent, häcken full med allsköns åtagande. Ev flytt och byte av jobb.mmmm

 4. Bian skriver:

  Jag är Kräfta med Lejonascendent. Jag känner mest av Jupiters retrograd, för plötsligt har allt jag jobbat för under hösten gått i stå. En uppsats som måste göras om och en ny tjänst som inte verkar bli något. Tråkigt. Hoppas att nymånen ger ny kraft åt framgångarna!

 5. Låter som att vi alla har utmaningar att ta tag i. Gäller bara att försöka ladda så mycket energi som möjligt. Lite sömnlöst här på min front så ibland känns det tungt men en dag i taget och så har man tagit sig igenom sina måsten.
  Jag känner så mycket med dig, M, men du verkar stark och kapabel mitt i allt. Ge inte upp!
  Stora kramar till er alla från mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..