Personligt årshoroskop 2015

Det är väldigt roligt att så många av er som läser här skriver till mig och är intresserade av att få ett personligt ställt horoskop. Sedan födseln av vår lilla dotter och med Happytown och bloggen har jag tyvärr inte möjlighet att hjälpa till men det finns en annan duktig astrolog som jag varmt rekommenderar: Margareta Hedin på Isis Kammare i Stockholm. Om man inte har något emot att läsa sitt horoskop på engelska är tvillingsystrarna på AstroStyle också ett bra alternativ. Sist, men inte minst, så är Astro en bra sida där man kan få gratis ”forecasts”.

Jag hoppas ni som är nyfikna på ett personligt årshoroskop hittar något roligt hos dessa sidor! Och varmt tack igen för att ni frågade!

Glad tisdag!

Kramar

Helena

 1. Astro skriver:

  Det finns en astrolog jätte duktig från USA , Dr.Wasam AL-Saifi som är bäst på personligt horoskop .-). Rekomenderat på svenska . Tack !

 2. camilla skriver:

  Hej
  Har en fråga varför är jag inte stenbock som jag brukar vara ? Är född 22 december.
  Tacksam för svar

  1. Om solen stod i Stenbocken när du föddes är du Stenbock! Datumen då solen träder in i de olika soltecknen kan skifta en aning från år till år, därav förvirringen ibland!
   Kram Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..