Kill your darlings

Det är röda streck, pilar och handskrivna kommentarer i Happytowns hela manus. Uttrycket Kill your darlings, kommer väl till pass kan man säga. Jag diskuterar med min redaktör och filar på uttryck och inlägg som kanske känns överflödiga eller inte behövs.

Min intention med Happytown är att dela med mig av personliga berättelser (från ledsen jurist, till skribent/författare) som lett mig framåt samt att ge er läsare en astrologisk inblick i åren 2015- 2017. Varje stjärntecken ska kunna läsa om vad Jupiter gynnar för dem under dessa år. Detta astrologiska framgångsmönster har jag använt mig av sedan många år tillbaka och är något som jag tycker är fantastiskt vägledande inför varje nytt år.

Min inspiration när jag skriver är amerikanska självhjälpsböcker där författaren gör just detta; delar med sig av sitt liv, sina motgångar och framgångar. Och sedan erbjuder inspiration och de framgångstrick som fungerat för denne. Det är inte fråga om en biografi utan mer klara exempel från det dagliga livet.

Jag hoppas så innerligt att ni ska tycka om Happytown och att den ska kunna vara en kul och inspirerande bok. Det är en aning läskigt det här ska ni veta. Adlibris satsar på mig, Eva satsar på mig och ni satsar på mig. Jag är djupt tacksam för den här chansen och skriver Happytown med den känslan i bakhuvudet hela tiden. Tack igen till er som tror på mig och som ger mig chansen att göra det jag älskar mest; att skriva!

Stora kramar och glad torsdag!

Helena

 1. Tack till er alla underbara! Era kommentarer gör mig så glad!
  Jag har precis arbetat mig blå vid datorn och ska nu avnjuta en tidig middag med maken. Jag hoppas att ni alla får en härlig helg och en riktigt god jul!
  Stora kramar
  Helena

 2. Hej, ser väldigt mycket fram emot Happytown och jag känner på mig att det kommer att bli succé :-) Ser också med spänning fram emot de kommande året som jag tror kommer att bli mycket spännande :-) Kram!

 3. Anne skriver:

  Hej Helena, ser så fram emot att läsa din bok. Så inspirerande med människor som vågar följa sin egen röst o gå sin egen väg. På det viset får vi en vackrare värld

 4. Tycker det är toppen att du börjat blogga här och framförallt att du delar med dig så mycket av dig själv! Den öppna kommunikation som du valt att ha tycker jag är toppen och dina horoskop, tips och råd för åtminstone mig framåt hela tiden. Heja dig och jag ser väldigt mycket fram emot boken och ev. kommande bloggträff!

 5. Helene skriver:

  Gläds så med dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..