Jag flyttar in!

Nu äntligen har jag fått klartecken att berätta om mitt spännande möte som jag hade i förra veckan. Ni som följer mig på Helenas Horoskop på Face Book har redan fått veta hemligheten. Det är goda nyheter för mig! Från och med nummer 5 av Amelia kommer jag att flytta in i tidningen med mina horoskop. Jag är så glad och tacksam för den här chansen och hoppas att ni som läser fortsatt ska vara nöjda.

Det kommer bli en del förändringar på horoskopsidan i jämförelse med hur den ser ut just nu. Förhoppningen är att göra horoskopet till en sida som är intressant att läsa för den moderna kvinnan. Kommer det att lyckas? Jag hoppas det!

Kramar

Helena

 1. Karriärråd och business fokus med hjälp av stjärnorna letar jag alltid efter. Tack på förhand. / Trogen läsare

 2. Härligt grattis! Klart du ska krama ditt lilla lejon, fantastiskt litet underverk.
  God fortsättning och gott nytt år till dig!

 3. Tack för alla fina kommentarer! Det blir väldigt spännande att skriva för även tidningen.
  Har legat lågt med dator och face book i jul, tycker det känns så mycket mer mysigt att äta choklad och krama på det lilla lejonet! From den 29 blir det lite mer jobb och närvaro igen :-)
  Kramar till er alla!

 4. Julia skriver:

  GRATTIS ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..