Mina favoritastrologer

Amelias webbchef berättade förra året för mig att inför jul- och nyår är det vanligt att bloggarna får mindre besök. Men det finns ett undantag, och för det är jag naturligtvis väldigt tacksam, årshoroskop läses som aldrig förr. Mitt årshoroskop 2014 var väldigt populärt och det ska bli roligt att se hur det går med årshoroskopet för 2015. Själv kommer jag troligen att kika in hos några av mina favoriter, Susan Miller, AstroStyle och Terry Nazon, för att få mig en inblick hur de tolkar det kommande årets stjärnor.  Gör ni detsamma?

Kramar och fortsatt god jul!

  1. Tack för tipsen men jag föredrar att läsa svenska horoskop

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..