Boklördag. Magins värld

I takt med att jag går igenom Happytowns manus har det börjat leta sig fram en liten längtan efter att få bara ”hitta på” igen. Jag ser fram emot att få börja arbeta mer med manus till Fortunatas Profetia. Att fullkomligt hänge sig åt fantasi är underbart efter en period av arbete med astrologisk text.  Jag ska ta mig en dag ledigt och flanera i kvarteren för min berättelse; Gamla Stan i Stockholm. Kanske besöka Stockholms Slott eller bara sätta mig på ett av stadsdelens kaféer och insupa miljön. När idén till berättelsen kom till mig var jag just ute promenerade på Västerlånggatan. En mycket spännande sak som jag såg på en av fasaderna satte lite fart på en tanke som legat och grott i bakhuvudet sedan ett tag. Det blir härligt att gå tillbaka till den berättelsen. Men, nu är det fortsatt arbete med korrektur av Happytown.

Jag kan också berätta en spännande sak som jag är väldigt glad och tacksam för: jag har fått veta att flera bokhandlare köpt in Happytown!  Ljuv musik för den som skriver- att någon tror på det man skapat.

Stort tack igen till alla er som läser här och tror på mig- det betyder mer än ni kan ana!

Kramar

Helena

 1. Spännande och roligt!

  1. Tack för att du alltid är med mig här på bloggen Jeanette!
   Stora kramar till dig!

 2. Jag ser så himla mycket fram emot Happytown! Jag tror den ligger helt rätt i tiden för att bli en riktig storsäljare. ❤️

  1. Tack Hanna! Jag hoppas att Happytown ger sina läsare glädje och inspiration-det skulle vara en enorm vinst för mig! Jag håller tummarna här på kammaren :-)
   Stora kramar till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..