Tillbaka till verkligheten

Det har varit så skönt att bara få släppa allt vad dator och tangenter heter under julen. Jag skrev mina julinlägg innan helgdagarna och har ägnat mig åt att konsumera choklad och tomteskum i stora mängder samtidigt som jag kramat på den lilla damen och maken. Vädret har varit fantastiskt, kallt och soligt, och jag har tagit långa barnvagnspromenader i solen.

Sedan igår är det dock dags för årets sista ansträngningar. Det sista på Happytown ska fixas till innan jag för andra gången skickar iväg manus till redaktör och förlaget. Sedan ska jag sätta mig ner och skriva ihop ett schema som inbegriper tid för bebis, blogg, bok och astrosidan i Amelia. Som Skytt har jag redan en fantastisk vision över hur det hela ska gå till. Det brukar inte hålla riktigt lika långt i verkligheten dock…

Lagom till årets sista dag funderar jag också på vad jag verkligen vill med, och inför det, nya året. Även om det astrologiska nyåret inte börjar riktigt ännu så är det ändå kul att använda nyårsdagen som startdagen för nya mål och planer.

Jag vet att många av er är lediga och njuter av lugn. På Face Book har jag sett bilder från varma stränder långt borta och det ser så härligt ut. Jag hoppas att ni alla har det bra och njuter av årets sista dagar, var ni än är.

Kramar och glad tisdag!

Helena

  1. Helene skriver:

    Väntar med spänning på Happytown☺️
    Önskar dig och din familj ett spännande och härligt nytt år

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..