Stjärnornas nyårslöften

Det sägs att sätta en intention att göra något bringar med sig mycket kraft och möjligheter inför framtiden. I takt med att kyrkklockorna slår in det nya året, år 2015, sänder många önskningar uppåt himlen.

De som lyssnar till vad stjärnorna har att säga vet att Jupiter i Lejonet gynnar allt vad som har att göra med att satsa på sin inre passion och sin hobby. Alla former av lek, spel, barn och kärleksaktiviteter ligger rätt i tiden. Att göra en inkomst av vad som tidigare endast varit en hobby kan bli verklighet. Nya kungabarn kommer födas under året som kommer och vi kommer troligen få se fler kreativa talanger slå igenom internationellt.

Jupiter i Lejonet kommer regera fram till och med den 11 augusti 2015. Därefter flyttar den store välgöraren Jupiter vidare till nyttans tecken, Jungfrun. Städtanten kan få ett nytt, hippt utseende och vi kommer go bananas när det gäller ekologiskt och nyttigt. Hej fyllda yogaklasser och grattis till alla inom ”petiga” yrken såsom revision, korrektur samt ordning och reda! Ett helt år, till och med oktober 2016, håller Jungfrun och Jupiter sedan händer.

För att få ut det mesta av 2015, använd dig av de här energierna och du kan få lite extra flyt!

Stort tack för er tid och ert förtroende det här året och må alla era drömmar gå i uppfyllelse under året som kommer!

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Stora kramar

Helena

 1. Vädur skriver:

  Hej!
  Vad innebär det för vädur att Jupiter är i Jungfrun under ett år.

  Tacksam för svar
  Vädur (man)

  1. Hej Vädur!
   Det innebär att Jupiter befinner sig i Vädurens sjätte hus. Hälsa och dagligt arbete får sig en skjuts framåt. Fler och omväxlande arbetsuppgifter, troligen med stort behov av detaljer och petighet, samt en god tid för att ta hand om sin hälsa, kommer dominera året.
   Allt gott,
   Helena

 2. Jag önskar dig ett gott slut av 2014!
  Kram

 3. Annika skriver:

  Gott Nytt År Helena, tack för alla fina inlägg under 2014!

  Jag som är bokförare och jungfru kommer att få det väldigt bra i slutet på 2015, men först ska jag passa på att njuta lite av Lejonets energier också :)

 4. Jessica skriver:

  Gott Nytt År önskar jag dig! Tack för alla dina underbara inlägg här

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..