”Är jag verkligen Stenbock?”

Jag fick en fråga här på bloggen nyligen. Personen ifråga sa sig vara Stenbock men undrade om hon var det fortfarande då de datum jag angett som Stenbockens datum, inte stämde in på henne.

Solen rör sig in i de olika tecknen med lite skillnad varje år. Därför kan det ibland skifta en aning från en astrosida till en annan när man tittar på datum för de olika soltecknen. Det bästa och enklaste sättet för att ta reda på om man verkligen är Stenbockens tecken, eller något annat tecken för det, är att knappa in sina uppgifter på t ex www.astro.com.  Det tecken som Solen stod i när man föddes är också det soltecken man lyder under.

Fortsatt glad Trettondag

Helena

 1. Eva skriver:

  Läser och följer ditt horoskop, men tycker det är svårt förstår inte vad du menar med att knappa in sina uppgifter på den där astrosidan? Är inte så bra på engelska så jag hittar helt enkelt inte vart man ska knappa in sina uppgifter för att se vilket ”tecken” jag egentligen kanske är. Är stenbock men mycket brukar stämma in på mig men skulle ändå vara lite intressant lära och veta mer. Tack för alla dina inlägg.

   1. Eva skriver:

    Tack så mycket för tipset, Ha det gott!
    Varma kramar Eva

 2. Mina föräldrar är lite osäkra på exakt när jag föddes och jag har alltid utgått från kl 9 på morgonen. Det gör att jag har ascendenten i Kräftan, vilket aldrig riktigt stämmer på mig. Lejonet däremot, stämmer alltid. Nu testade jag med olika födelsetider fram till 12 samma dag och alla tidpunkter visade sig vara lejonet förutom just kl 9! Nu måste jag tvinga mina föräldrar att ta fram min födelseattest så jag får klarhet i detta.

  1. Du kan få reda på tiden genom Stadsarkivets födelseregister om du är född i Sverige. Lycka till!
   Kramar Helena

    1. Äsch, vet du? De har bara denna info från 1973 och framåt. Så himla trist då att jag är född 1971 … Får tvinga mina föräldrar att leta upp födelsebeviset helt enkelt, de har i alla fall inte slängt det. Vad de kommer ihåg.

     1. Men så skumt för om jag inte fått totalt haveri i lilla knoppen så har jag bekanta som varit äldre än du och som fått hjälp därifrån. Detta måste jag kolla upp! Får återkomma om saken. :-)
      Kramar och gott nytt 2015 Hanna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..