Jupiter i Jungfrun

Energin har redan börjat byggas upp inför Jungfruns stora Jupiterår. Jungfrun smyger fortfarande i kulisserna med sina drömmar och planer inför framtiden. Och klokt gör hon i det, vissa saker är inte redo för världens ljus innan augusti. Det var tolv år sedan Jungfrun sist hade denna chans till nystart och bäst att då förbereda sig väl.

Jupiters passage i Jungfrun startar inte förrän den 11 augusti i år men alla vi som är intresserade av att arbeta med energierna under året som följer kanske roas av följande:

-Healing kommer troligen vara ett mycket hett ämne under året augusti 2015- september 2016. Att självläka sig eller använda sig av energimedicin kommer få mer uppmärksamhet. Internationella skolor som utbildar i healing kommer troligen få ett uppsving och få mer uppmärksamhet än vanligt.

-Hälsa, detox, yoga och att leva i enlighet med naturen är helt rätt. Tänk ekologiskt och tänk återanvändning av luft och vatten. Produkter som är rena från tillsatser och som är producerade i samklang med naturen kommer vara heta!

-Att organisera sig blir nog årets trendjobb. Den som älskar att ordna upp andra människors oreda kan skatta sig lyckliga. Städning, organisation och petande kommer att betala sig. Hurra säger alla konsulter inom ordning och reda, revisioner, korrekturläsare och kritiker!

Är du en entreprenör eller arbetssökande kan det gynna dig att ha det här i åtanke inför Jupiteråret som startar den 11 augusti.

Någon därute som har planer som sammanfaller med Jupiter i Jungfruns energier?

Glad fredag!

Kramar

Helena

 1. Åh jag måste passa på att fråga nu när jungfrun är så i ropet! :) Hur tänker jag som har månen i jungfrun för att ta del av det som händer? Ha en underbar helg! Kram Johanna

  1. Hej Johanna!
   Det du vill veta är i vilket hus Jupiter befinner sig. Då avslöjas inom vilket livsområde du har extra tur och flöde. Du kan hitta informationen på te x astro.com
   Kram Helena

 2. Oj! Kanske är det mer än en tillfällighet att en jungfru som jag äntligen fått tummen ur och faktiskt tagit steget till en egen mindre verksamhet på hobbynivå. Med små steg går den framåt men jag har funderat väldigt, väldigt länge på detta.

  Kanske inte heller en tillfällighet att jag sedan en tid tillbaka fokuserat starkt på personlig utveckling och börjat yoga, vilket jag insett är det som för mig framåt.

  Hoppas också att det för med sig lyckovindar åt mitt håll så att jag äntligen kan utveckla mina drömmar om att jobba hemma. Den drömmen är väldigt, väldigt okonkret vilket gör det svårare men den är stark!
  Låter iallafall som att det går åt rätt håll. Härligt! Tack Helena!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..