Jupiter i Jungfrun

Energin har redan börjat byggas upp inför Jungfruns stora Jupiterår. Jungfrun smyger fortfarande i kulisserna med sina drömmar och planer inför framtiden. Och klokt gör hon i det, vissa saker är inte redo för världens ljus innan augusti. Det var tolv år sedan Jungfrun sist hade denna chans till nystart och bäst att då förbereda sig väl.

Jupiters passage i Jungfrun startar inte förrän den 11 augusti i år men alla vi som är intresserade av att arbeta med energierna under året som följer kanske roas av följande:

-Healing kommer troligen vara ett mycket hett ämne under året augusti 2015- september 2016. Att självläka sig eller använda sig av energimedicin kommer få mer uppmärksamhet. Internationella skolor som utbildar i healing kommer troligen få ett uppsving och få mer uppmärksamhet än vanligt.

-Hälsa, detox, yoga och att leva i enlighet med naturen är helt rätt. Tänk ekologiskt och tänk återanvändning av luft och vatten. Produkter som är rena från tillsatser och som är producerade i samklang med naturen kommer vara heta!

-Att organisera sig blir nog årets trendjobb. Den som älskar att ordna upp andra människors oreda kan skatta sig lyckliga. Städning, organisation och petande kommer att betala sig. Hurra säger alla konsulter inom ordning och reda, revisioner, korrekturläsare och kritiker!

Är du en entreprenör eller arbetssökande kan det gynna dig att ha det här i åtanke inför Jupiteråret som startar den 11 augusti.

Någon därute som har planer som sammanfaller med Jupiter i Jungfruns energier?

Glad fredag!

Kramar

Helena