Horoskop vecka 4, 2015

När drömmar kan bli verklighet

När vecka 4 startar ger stjärnorna oss en möjlighet att drömma ihop något vackert för att sedan ge oss chansen att göra drömmen till verklighet!

På måndagen den 19 januari möts energiske Mars (kom igen, kom igen, nu KÖR vi!) och drömske Neptunus.  Båda planeterna befinner sig i Fiskarnas tecken och vi har en fantasi som är rätt imponerande. Det är en utmärkt dag för att visualisera och praktisera lagen om attraktion. Kom ihåg en sak bara: var försiktigt med vad du önskar för det kan bli verklighet!

På tisdagen den 20 januari träder Solen in i Vattumannens tecken. Allt det som Vattumannen älskar, nätverkande, sociala medier, personligalivsdrömmar och välgörenhet samt nya, tekniska produkter, får skjuts av Solen. Vattumän vill att man trampar upp nya stigar och testar det okända. Experimenterande för att se hur långt man kan tänja på gränserna är en Vattumans melodi.

En av två nymånar i Vattumannens tecken

På tisdagen den 20 januari så har vi även en nymåne i samma tecken, Vattumannens. Detta ger alla Vattumän en chans till personlig nystart och oss andra en chans att gå med i en klubb, organisation eller sätta fart med ett nytt spännande projekt i sociala medier. Men också att sätta spaden i jorden vad gäller drömmar, särskilt om de inbegriper någon form av ”det har aldrig gjorts förut”.

Kanske funderar du över ett helt nytt sätt att använda sociala medier för att nå ut med ditt budskap, eller kanske är det en klubb eller organisation som kommer använda sig av ett helt nytt sätt för att samla in pengar till välgörande ändamål. Nymånen har precis flyttat in i Vattumannen vilket faktiskt ger oss ytterligare en nymåne i Vattumannens tecken i nästa månad (den 19 februari). En superdos av nystartsenergi till alla Vattumän och de ämnen jag nämnde alltså!

Saturnus hjälper till med organisation och varaktighet

Saturnus bidrar med sina allra bästa organisatoriska färdigheter vilket gör att det man startar i samband med nymånen får en fantastisk chans till att hålla för lång tid framöver. Kanske för alltid. Saturnus lovar att ge dina idéer stabilitet. Vad du än tänker föreslå för chefen eller själv sätter fart på så finns där en plan som gör att det verkar genomförbart och realistiskt att idén eller drömmen blir verklighet.

Merkurius retro

På onsdag den 21 är det dags för Merkurius, kontrakts- och kommunikationsplaneten, att gå ner i ett lågenergiläge. Han kommer inte att bidra med tydlighet och klarhet i ärenden gällande alla former av kommunikation, närbelägna resor, teknik samt kontrakt. För att använda oss av Merkurius energier på bästa sätt bör vi finslipa sådant vi redan startat. Ögna igenom papper, avtal, uppsatser och informationsflöden och se om det är möjligt att sända ut dem när Merkurius gått framåt igen, den 11 februari. Vad vi än arbetar med så kommer det att må bättre av att få ligga till sig en tid. Eftersom Merkurius styr just informationsflöden, journalistik, det skrivna ordet och tal, så råder jag er att låta dessa områden få lite extra tid på sig.

Merkuirus befinner sig i tekniske Vattumannen och då Merkurius backar kan han krångla till det med rörliga delar i t ex datorer och telefoner. (Får vi se något socialt nätverks server gå sönder? Eller telefon/bredbandsbolags kanske?)  Backa upp datorn, kolla bilen och gör dig redo för att alltid ha lite extra tid på dig om du ska ut och resa så kommer du att klara dig fint.OM du nu ändå skriver under ett papper eller kontrakt under perioden då Merkurius backar bered dig då på att omständigheter kan komma att se annorlunda ut efter den 11 februari.

Kanske har du plötsligt lust att söka ett helt annat arbete än det du just tackade ja till eller finns det en ännu bättre samarbetspartner därute än den du bestämde dig för att samarbeta med? Världen hamnar på rätt köl igen när Merkurius går framåt och om vi kan komma att ändra våra beslut i enlighet med de nya uppgifterna eller omständigheterna.

Det betalar sig!

På fredagen den 23 januari möts Solen och Saturnus och du kan troligen få en bekräftelse på att vad du än satsat på, faktiskt lovar att hålla inför framtiden. Dina ansträngningar har gett resultat!

En spännande vecka då drömmar, och uppfyllandet av dem, kommer flyta genom luften och det bästa vi kan göra är att förfina det vi redan har startat!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena