Sakletare

Det är måndag och den här veckan kommer vi åter göra oss redo för dagar i hufvudstaden. Jag joggar omkring och försöker lokalisera kläder och pinaler som ska med. På listan över missa-inte-för-Guds-skull-saker står givetvis dator och astrologisk kalender men så har vi också listan missar-du-det-här- kan-det-bli-riktigt-jobbigt och på den står numera ord som ”lejonspegel” och ”nappar”.

Det finns en sak som varken står på den ena eller andra listan men som jag väldigt gärna skulle vilja lokalisera i alla fall. Förskräckligt gärna faktiskt. Mitt armbandsur. Det har varit borta i flera veckor. Tror jag. Jag har inte använt klockan så mycket på sistone så jag vet inte när jag sist hade den men nu vill jag verkligen ha den och den är bara, tja, borta.

Om det nu är någon av er därute som har en förmåga att hitta förlorade saker, som Saida en gång i tiden gjorde, så skulle jag bli väldigt glad för tips om var min klocka kan ha tagit vägen. Den är guld och silverfärgad och rätt diskret till storleken,

Under tiden letar jag väl vidare då….

Glad måndag på er allihopa!

Helena

PS Tack för fina kommentarer och idéer till PR. Jag gnuggar mina små grå och funderar över dem!