The Reconnection

Vad är det som lyser mig i ögonen?

För några år sedan fick jag upp för ögonen för healingmetoden The Reconnection. Jag läste boken av Eric Pearl och, tja, underliga saker hände i min lägenhet under tiden. Jag gick upprepade gånger till en viss del av lägenheten för att jag ”tyckte att det lös där”. Det lustiga var att det var helt mörkt i just den delen av rummet. Det fanns faktiskt varken lampa eller annat som kunde stå och lysa där ändå kändes det som om någon stod och riktade en stark ficklampa rakt mot mig när jag läste. När jag sedan kom till slutet av Eric Pearls bok minns jag att jag hoppade till när jag läste något i stil med att ”du kanske har märkt att det hänt dig något när du läst boken”.

Det som jag läste och det som jag upplevde i lägenheten roade mig och jag beställde tid för att få healing enligt The Reconnection. Jag upplevde healingen som just det, helande. Jag kände mig avkopplad och fick tid för att fokusera inåt. Jag kan inte veta hur någon som är sjuk skulle ha uppfattat healingen men när jag nu tittade in på The Reconnections hemsida så ser jag att vissa studier tycks ha gjorts för att utvärdera resultatet av reconnective healing.

Är det några av er därute som är nyfikna på en healingmetod som prisats av många? Kika då in på länkarna ovan. (Kanske är det några av er som redan provat på The Reconnection, eller rent av utbildat er inom området? Lämna då gärna en kommentar och berätta mer!)

Glad tisdag!

Kramar

Helena