ANNONS

Kärleksastro för alla stjärntecken

/

Fiskarnas kärleksastro först!

Det är dags att titta in i stjärnorna vad gäller kärlek. Från och med imorgon startar jag en liten serie: kärleksastro februari-mars. Det första tecknet i zodiaken är Väduren och Fiskarna det sista och hittills är det också i den ordningen jag har lagt upp inläggen för horoskopen. Men nu, för att göra det lite roligare för Fiskarna och de sista tecknen så startar jag med Fiskarnas kärleksastro imorgon och backar sedan till Vattumannen, Stenbocken, Skytten, Skorpionen o s v. Ett tecken per dag alla vardagar framöver alltså.

Ni som redan är nyfikna på kärleksåret 2015 här får ni lite tjuvkikar på vad som väntar:

Vi har två planeter, den stora och den lilla lyckan, Jupiter och Venus, som besöker kärleksaffärernas tecken, Lejonet. WOW! Jupiter vill ha kärlek på glamorösa villkor: tänk ett fång röda rosor, en vacker miljö såsom en 5-stjärnig restaurang eller vacker skidstuga och lägg sedan till ett stort bultande hjärta. Ni vet ett så där härligt nyförälskat hjärta.  Jupiter ser till att förstora allt han vidrör så fram till och med den 11 augusti i år är alla känslor förstorade, på ett bra sätt. (Även om det är lite dyrare att deklararera sin kärlek via en jumbotron mitt på Stureplan!)

Nu till det roliga. Venus, kärleksplaneten, bestämmer sig tre gånger i år för att slå sig samman med Jupiter och vad händer? Fyrverkerier! De två stora turplaneterna som satsar på att ge oss kärlek på samma gång! All passion får än mer uttryck i vårt liv. 2015 kan med rätta kallas ett stort kärleksår. I alla fall fram till och med i augusti. Det blir roligt, varmt och hoppfullt.

Venus och Jupiters möten sker följande datum:

-1 juli

-4 augusti (Venus retrograd)

-25 oktober

Som ni ser är Venus lite halvsömnig vid augustimötet. Detta innebär att kärleksgudinnan gärna reser tillbaka i tiden eller återskapar en miljö eller scenario som hon plockar fram ur minnet. Kanske är det dags att höra av sig till ett ex eller kanske är det du som får ta emot ett samtal, sms eller facebookmeddelande från någon som en gång var din kärlek. Nu får du en andra chans att utvärdera och se om det är meningen att ni ska ge det hela ett försök igen, eller om personen ifråga bäst är fortsatt förpassad till ditt kärleksarkiv. Alternativt så kanske du och din partner bestämmer er för att resa tillbaka till platsen där ni träffades, hade er första date eller gifte er. Venus uppmärksammar med andra ord kärleksvibbar från det förflutna.

Mars och Venus, alias sex och kärlek, möter varandra vid följande tre datum:

-20 februari (i Väduren)

-1 september (i Lejonet)

-2 november (i Jungfrun)

Detta blir heta kärleksdatum för alla men särskilt för Väduren, Lejonet och Jungfrun eftersom mötena sker i dessa tecken.

Och så Saturnus påverkan…

Saturnus befinner sig idag i Skyttens tecken men under perioden 14 juni- 17 september vandrar han tillbaka in i Skorpionens tecken. Sex, passion och heta sommarmöten får sig en rejäl chans till översyn. Att ta hand om sin kärlek genom att besöka en parterapeut för att komma över svek och otrohet gynnas. Healing står på kärleksschemat, kan man säga.

Och vad händer i april?

Det är dags för en månförmörkelse i relationstecknet Vågen. Den äger rum den 4 april. Som ni vet kan förmörkelser skaka om rejält. De är stjärnornas sätt att putta oss i rätt riktning. Förmörkelserna bringar fram sådant som hållits dolt för oss och ger oss en chans att göra det vi tänkt på, men kanske inte vågat göra.  Om du är en av dem som totalt gått upp i en kärleksrelation och tappat bort dig själv så kan månförmörkelsen den 4 april ge dig en chans att återskapa balansen i relationen. Mer ”du” och mindre ”vi”.

Ett spännande kärleksår alltså!

Ses imorgon för Fiskarnas kärleksastro!

Glad tisdag till er alla!

Kramar Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00