ANNONS

Kärleksastro Februari-Mars 2015, Fiskarna

/

Tid för kärlek!

Mars, planeten full av kraft energi och sexuell energi, befinner sig sedan den 12 januari i ditt eget tecken. Han stannar där till och med den 19 februari och ger dig en fantastisk utstrålning. Bli inte förvånad om folk vänder sig efter dig på gatan eller kikar på dig på tåget. Du har wow-faktor-gloria nu!

Sedan den 27 januari så har också Venus, kärlekens planet, flyttat in i samma del av horoskopet. Det är som om yin och yang är på plats på samma ställe. Stjärnorna stavar detta KÄRLEKSMÖJLIGHETER. Venus sällskapar med Mars ända fram tills han flyttar vidare, den 19 februari. Venus stannar en dag till, t o m den 20 februari.

Säger ett ex plötsligt allt du vill höra?

Merkurius befinner sig i ditt dolda, tolfte, hus och med tanke på att han backar under perioden fram till och med den 11 februari, kan ett ex komma på tapeten igen eller det kan vara dags för dig att komma tillrätta med en relation som krävt för mycket av dig. Det kan handla om en kontrollerande partner eller någon som är svartsjuk. Nu är det dags att sätta gränserna och hamna på rätt köl igen. Om ett ex ber på sina bara knän om en andra chans efter att ha behandlat dig på ett sätt som du inte tycker är acceptabelt så är frågan om du kan lita på hans/hennes ord. Merkurius är bra på att tänja en bit på sanningsgränserna eller skapa missförstånd. Ta det hela med ro och utvärdera och känn efter till och med den 11 februari. Sedan är Merkurius med dig igen och du kan komma vidare i ditt beslut och i din kommunikation med din partner eller ex-partner.

Alternativ Alla Hjärtans Dag?

Den 20 februari ger Mars och Venus dig alla möjligheter till en romantisk och lyxig kärlekskväll. Med Mars och Venus i ditt andra hus, ”pengahuset”, glittrar omgivningen och kärleken ikapp. Så varför inte skjuta upp ditt Alla Hjärtans Dag-firande till denna dagen istället?

Fullmånen ger dig klarhet

Om du inom de senaste 6 månaderna träffat någon som verkligen känns som äktenskapsmaterial så är det möjligt att ni talar om för världen att ni är redo att förlova er eller flytta ihop, eller kanske t o m promenera nedför altaret inom kort. Det är fullmånen den 5 mars i ditt äktenskapshus som sätter fart på hela saken. Alternativt kan det också vara möjligt att du släpper en relation i samband med detta datum. Vad det än är som sker så har bollen varit i rullning sedan ett halvår tillbaka och när månen lyser full vet du plötsligt vad du vill göra.

Fiskar som är singlar kan möta en ny kärlek som känns rätt i samband med fullmånen den 5 mars. Lyckliga Fiskar som befinner sig ett förhållande kan känna sig inspirerade att starta någon form av hobby tillsammans eller bestämma sig för att göra något ihop som ytterligare förstärker banden mellan er.

Full fart i kärlekslivet under årets andra och tredje månader alltså!

Glad onsdag kära Fiskar!

Kramar

Helena

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00